PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Crvena zvezd/+7,5/-Khimki Mosk
1
Zvezdašem je zmaga proti Realu dokazala, da se lahko tudi letos borijo proti najboljšim in proti Khimkiju bi moralo biti po vsej logiki še nekoliko lažje, kajti v ekipi je končno tudi Marcuws Williams, medtem ko bo pri "Rusih" manjkal Paul Davis.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Strasbourg-Bayern (M)
2
Strasbourg je na Bavarskem grdo izgubil za 15 točk, domač parket pa jim letos v Evroligi edini prinaša kaj veselja, saj so na vseh treh tekmah zmagali, a bili predvsem proti Zvezdi na robu poraza. Mislim, da so po kakovosti poleg beograjskega kluba vendarle na repu skupine, le da Crveno zvezdo rešuje res ogromno srce nekaterih njihovih igralcev, zato pa so še zmeraj močno v igri za uvrstitev med 16 najboljših.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Sutjeska/+2,5/-Zadar
1
Nikšička Sutjeska domače tekme igra v zelo dobro napolnjeni dvorani poleg bolj znane pivovarne, vendar pa so letos doma le enkrat razveselili svojo zvesto publiko (in govorečo maskota z imenom Or'o). Tokrat v goste prihaja premagljiva ekipa Zadra, težavnosti gostovanja pa se zaveda tudi njihov trener Ante Nazor: "Čaka nas težek nasprotnik, ki je na zadnjih dveh tekmah sicer izgubil, a držal stik z vodilnima Budućnostjo in Crveno Zvezdo. Če se bomo spravili v rezultatski minus na začetku, se bo precej težje vrniti, kot proti Igokei ali MZT-ju, kajti ta ekipa s pomočjo publike igra kot v transu."Napovedujem tesno zmago Črnogorcev.

Rokomet - Nemčija - 2.liga

Saarlouis-Coburg
2
Preden skočite v zrak, naj kar takoj priznam, da o 2. nemški rokometni ligi nimam pojma, še prvo spremljam bolj pavšalno, sem si pa od vseh tekem v ponudbi tekmovanja izbral tisto, kjer je kvota daleč najbolj padala. Sodeč po zadnjih rezultatih se bo Coburg boril za uvrstitev v Bundesligo, pri Saarlouisu pa bodo na koncu veseli, če se bodo obdržali na sredini razpredelnice. Prvi letošnji obračun pri Coburgu je bil odločen že po prvem polčasu, ko je današnji favorit vodil za 8 golov in do konca ohranil večji del prednosti.

Hokej - Rusija - KHL

Amur Khabarovs-Avtomobilist Y.
1
Ruska hokejska liga slovi po malo golih, toda v tem primeru pričakujem kar lepo vsoto. Amur je pred sezona krepko prevetril zasedbo a so zame v tem dvoboju še zmeraj favoriti, kajti gostje so, kar se obrambe tiče med slabšimi, potem ko so se razšli s par dobrimi branilci in prvim vratarjem. Zmaga za Habarovsk.