PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - Pokal

Linense - Athletic Bilbao
2
Lanski finalisti španskega pokala in zmagovalci španskega superpokala so v zavidljivi formi, saj so na zadnjih desetih tekmah vpisali kar osem zmag, poraz in remi. Proti nižjeligašu Linenseju Baskom verjetno ne bo treba igrati na vso moč, a bodo morali kljub temu ostati oprezni, saj jih podcenjevanje nasprotnika lahko drago stane.

Nogomet - Belgija - Pokal

Brugge - Lokeren
1
V pokalnem dvoboju med belgijskima prvoligašema do presenečenj ne bi smelo priti. Brugge ima v prvenstvu manj točk zgolj od vodilnega Genta, medtem ko je Lokeren precej skromnejši in je šele trinajsti. Poleg prednosti domačega igrišča je močno na strani Bruggea tudi statistika medsebojnih dvobojev.

Nogomet - Grčija - Pokal

Panachaiki - Panathinaikos
2
V prvenstvu tretjeuvrščeni Panathinaikos za osvojitev državnega naslova že sedaj nima več realnih možnosti, kajti njegov veliki tekmec Olympiakos z dvanajstimi zmagami v prav toliko krogihpredstavlja prevelik zalogaj. Grški velikan bo tudi zato verjetno večji poudarek dal nastopom v pokalu, kjer se bo danes pomeril z nižjeligaškim moštvom Panachaiki. Razlika v kakovosti med ekipama je tako velika, da se zdi zmaga domačih na meji mogočega.

Nogomet - Romunija - 1.liga

Astra Giurgiu - Voluntari
1
Astra v romunski ligi nima ne najboljšega napada in ne najtrdnejše obrambe, a kljub temu zaseda vrh. Kot kaže, je moštvo v zadnjem času ujelo pravi ritem in na petih tekmah nanizalo štiri zmage in remi. Voluntari, ki zaseda predzadnje mesto in ima najslabšo obrambo v ligi, se zdi kot nalašč, za nadaljevane uspešnega niza.