PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Škotska - Pokal

Falkirk-Fraserburgh/+1/
1
Falkirk je v tej sezoni izgubil vsega štiri tekme, tri v ligi, so pa v zadnjih petih tekmah neporaženi (od tega štiri zmage). K predlogu me je privabilo dejstvo, da se nahajajo kar tri range višje od današnjih gostov in glede tudi, če bi igrali z rezervno postavo, bi morali obisku že v prvem polčasu odvzeti vse upe po napredovanju. Tip dneva!

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M)-Hertha/3,5/
2 (=več)
Poleg tega, da Bayern tudi v letošnji sezoni dokazuje, da so sanje o trojni ali pa vsaj dvojni kroni realne, je tu še statistika, ki pravi, da so Bavarci na zadnjih sedmih tekmah doma vedno dosegli vsaj štiri gole, torej sami premaknili vsoto golov preko treh golov.

Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona-Real Sociedad/1,5/
1 (=manj)
Kljub temu, da se je v ekipo Barce vrnil Messi in je napad s Suarezom in Neymarjem že brez njega kazal odlične predstave, pa se mi zdi, da je takšno favoriziranje stave na vsaj dva gola do polčasa rahlo pretiravanje. Baski so doživeli osvežitev na mestu glavnega trenerja, verjetno se bodo že od začetka zaprli v/pred kazenski prostor in stanje brez zadetka skušali držati čim dlje. Napovedujem, da jim bo do polčasa nekako uspelo zajeziti silovite poskuse prvakov.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Mega Leks-Krka
1
Žal se je v sredo izkazalo, da imam prav in so Nemci res premagali Krko. Sedaj Dolenjce čaka še en težek obračun v gosteh, proti mladi ekipi, ki ima v Sremski Mitrovici vedno bučno podporo. Od našega predstavnika peičakujem dve dobri, eno povprečno in eno slabo četrtino, kar je letos že kar praksa, na koncu pa vse skupaj spet ne bo dovolj za zmago.

Smučarski tek - Ruka - Razdalja (M)

Duvillard R.-Roethe S.
1
Za konec pa še malo zime. Na zadnjem testu pred začetkom sezone je bil Francoz ob Holundu in Northugu edini tekač, ki je za zmagovalcem Sundbyem zaostal za manj kot minuto. Roethe je bil na tisti tekmi bolj v ozadju, na cilj prispel šele kot 38. in glede na to, da je Francoz izraziti specialist za prosto tehniko, mu tukaj dajem prednost.