PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Lyon - Montpellier
1
V francoskem prvenstvu se zdi, da je že po štirinajstih krogih vse odločeno, saj ima vodilni PSG pred najbližjima zasledovalcema Lyonom in Caenom že 13 točk naskoka. Cilj nogometašev Lyona bo v nadaljevanju sezone tako bržkone zadržati drugo mesto. Proti Montpellierju težav ne bi smeli imeti. Gosti so na lestvici šele na 14. mestu, povrhu pa sta se zadnji dve medsebojni tekmi končali z zmago Lyona s kar 5:1.

Nogomet - Španija - 1.liga

Levante - Betis
0,2
Medtem ko se Levante nahaja na predzadnjem mestu, Betis zaseda sredino lestvice. A ob tem velja dodati, da razlika med današnjima tekmecema znaša zgolj pet točk, zato gre pričakovati izenačen obračun. Čeprav Levante igra doma, pa so v manjši prednosti vseeno nogometaši iz Seville, ki jim v letošnji sezoni nekoliko presenetljivo gre veliko bolje v gosteh kot na domačem igrišču. Od štirih zmag, ki so jih vpisali v prvenstvu, so bile namreč kar tri dosežene v gosteh.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Split-Slaven B.
1
Možnosti Splitčanov, da danes vpišejo svojo sedmo prvenstveno zmago, še zdaleč niso slabe. Poleg tega, da igrajo pred domačim občinstvom, povrhu gostijo še Slaven Belupo, ki je po sedemnajstih odigranih prvenstvenih krogih še vedno brez zmage v gosteh.

Košarka - ZDA - NBA

Houston - Philadelphia
1
Košarkarji Houstona zagotovo sodijo med večja razočaranja sezone, saj so v petnajstih tekmah zmagali zgolj petkrat. Kljub mizerni formi pa imajo rakete danes izredno dobre možnosti, da svojo statistiko nekoliko popravijo. Nasproti jim bo namreč stalo daleč najslabše moštvo lige Philadelphia 76'ers, ki sploh še nima zmage.