PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

CSKA Moskva-Wolfsburg/dvostranska stava/
2
CSKA je v črni seriji štirih zaporednih porazov, ekipa Wolfsburga pa v Moskvo potuje spodbujena z gladko zmago nad Werderjem, potem ko so doma Bremenčani razbili kar s 6:0. Dva meseca nazaj so fantje iz mesta Volkswagna doma slavili s tesnih 1:0, a je bil takrat ruski predstavnik v precej boljšem stanju. Ob remiju se denar povrne, zmaga Wolfsburga pa prinaša čudovito kvoto.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Olimpija-Krka/+2/
1
Zmaji so letos delali razliko ravno na takih tekmah, ko proti ekipam z dna niso oddajali točk. Ljubljana počasi spet postaja nogometno mesto in verjetno se bo tokrat na tribunah kljub turobnemu vremenu zbralo vsaj 2000 gledalcev. Torkov zdravstveni karton pravi, da gre Pušnik v današnjo tekmo proti Krki z vsemi ključnimi možmi.

Košarka - Mednarodni - Evropski pokal

Krka-Frankfurt
2
Dolenjskim navijačem se letos na veliko kolca po Džikiću, ki je znal svoje fante v pomembnih trenutkih dvigniti s povišanim tonom in sočnimi besedami, kar pri novemu trenerju žal ni praksa. Na nekaterih igralnih mestih se Veliću dela gneča, poleg tega pri določenih fantih ne zna iztisniti maksimalnega potenciala in rezultati so taki, kot pač so. V evropskem tekmovanju so po kakovosti krepko nad Portom in Leidnom, a za moj okus nekoliko pod ravnijo nemškega predstavnika, zato bi vsaj sam Frankfurt nocoj postavil v vlogo rahlega favorita.

Tenis - Challenger - Toyota

Sekiguchi S.-Nishioka Y.
2
Če sem odkrit, sem Nišioko ob koncu leta pričakoval precej višje na ATP lestvici, vsaj med stotterico. Gre za Japonca, ki ima podobno igro, kot Verdasco, le da je še nekoliko hitrejši, a ob svoji mladosti seveda tudi precej bolj nagnjen k napakam. Na zadnjih dveh domačih turnirjih serije challenger se mu je ustavilo v polfinalu oziroma četrtfinalu, tokrat pa mu bo spet uspelo priti med osem, kajti današnji nasprotnik po kakovosti sodi bolj na futures raven turnirjev in je v drugem krogu zgolj zaradi ugodnega žreba.

Tenis - WTA125K - Carlsbad

Broady N.-Crawford S.
2
Samantha Crawford je na zadnjem turnirju v Scottsdaleu zmagala in premagala kar nekaj neugodnih nasprotnic, dobro formo pa prenesla tudi v Carlsbad, kjer je zlahk opravila z rojakinjo Grace Min. Zvečer jo v obračunu drugega kroga čaka Britanka Naomi Brioady, ki z izjemno dobrega začetnega udarca prav veliko nima za pokazati. O tem pričajo tudi njeni bolj povprečni rezultati na (pozno)jesenskih ITF tekmovanjih.