Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Arsenal - Dinamo ZG
1
Tokrat podcenjevanja s strani Arsenala ne gre pričakovati, saj so se topničarji proti hrvaškim prvakom opekli že na prvi tekmi v Zagrebu, ko so presenetljivo izgubili z (1:2). Čeprav Londončani v zadnjem obdobju ne blestijo, bi vse drugo kot zmaga predstavljalo velik neuspeh.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Barcelona - Roma
1
Barcelona si je napredovanje v izločilne boje praktično že zagotovila, zato Luis Enrique najverjetneje na igrišče ne bo poslal svoje udarne enajsterice. Katalonci so sicer nedvomno v vlogi favorita, sploh po sobotni veliki zmagi proti velikemu tekmecu Realu iz Madrida. Roma je na drugi strani v spodobni formi, njena šibka točka zna biti zgolj obramba, ki je v ligi prvakov do sedaj prejela že deset zadetkov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Porto - Dinamo Kijev
1
Tekma v Kijevu se je končala z izidom 2:2, kar je za Porto ob treh zmagah sploh edini remi v dosedanjem poteku tekmovanja. Portugalci tako v skupini G zasedajo prvo mesto, a si napredovanja vseeno še niso zagotovili. To jim utegne uspeti prav danes, zato jim pred domačim občinstvom motivacije zagotovo ne bo manjkalo.

Košarka - ZDA - NBA

Denver - LA Clippers
2
Forma obeh moštev ni prav nič spodbudna, saj sta obe na zadnjih petih tekmah nanizali po štiri poraze. Statistika je vseeno na strani košarkarjev iz Los Angelesa, ki so proti Denverju dobil zadnje štiri medsebojne dvoboje.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Union Olimpija - Nanterre
2
Ljubljančani so se znašli v hudi rezultatski krizi, ki ji ni videti konca. Varovanci trenerja Gašperja Potočnika so namreč na zadnjih desetih tekmah klonili kar devetkrat. Ker imajo zmaji povrhu še težave s poškodbami, je prednosti domačega igrišča navkljub težko verjeti, da bodo danes prekinili črni niz.