PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Atlanta-Indianapolis Colts
1
Atlanta je odlično začela sezono, imela po petih krogih prav toliko zmag, potem pa se je malce ustavila. Še vedno sem mnenja, da imajo v Freemanu top3 tekača lige, proti Coltsom pa bo delo močno olajšano, kajti prvi podajalec Indianapolisa Andrew Luck ima težave z zdravjem in vprašanje koliko bo letos lahko še pomagal belo-modrim.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Carolina-Washington/+7,5/
1
Carolina je poleg PAtriotsov edina neporažena ekipa, kar do sedaj seveda ne more biti naključje. Ob odličnem podajalcu Newtonu, ki je hkrati tudi izvrsten tekač, imajo panterji tudi izvrstne lovilce, enega izmed najbolj zanesljivih tight endov lige Olsena ter odlično obrambo. Od Washingtona so realno boljši za vsaj dva touchdowna, vprašanje pa, koliko se jim bo ljubilo igrati, potem ko bodo verjetno že po prvem polčasu vodili.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Chicago Bears-Denver
2
Pri tej tekmi so stavnice najbolj previdne, saj se ne morejo odločiti o tem, koga postaviti za favorita. Ko to pišem, se kvote na Broncose spuščajo, kar se mi zdi pravilno. Že res, da Peyton Manning ne bo nastopil, a njegov backup Brock Osweiler se je prejšnji teden v ponujenem času kar izkazal, poleg tega pa se v ekipo vrača gonilna sili obrambe Aqib Talib, DeMarcus Ware pa bo verjetno manjkal. Cutler je boljši podajalec, tu pa se plusi za medvede tudi končajo.

Am. nogomet - ZDA - NFL

San Diego/+2,5/-Kansas City
2
Potem ko so imeli Chargersi proti Bearsom zmago praktično že v žepu, je Rivers spet čudežno "zmrznil" in moje mnenje je, da bodo šle za San Diego stvari sedaj samo še navzdol. Medtem ko napadalna linija Riversa še nekako zna zaščititi, je obramba najboljši sponzor švicarskega sira. Kansas je po treh zaporednih zmagah "zavohal kri", razbili so Detroit, osmešili Peytona Manninga in imajo ob dobrem zaključku sezone morda, res morda, možnost celo za prvo mesto v diviziji.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Baltimore-St. Louis/41,5/
2 (=več)
Od zadnjih štirih tekem so šle vse preko ponujene vsote, ampak to za današnjo tekmo pomeni le statistični "ocvirk". K stavi me je privabilo dejstvo, da imajo Ramsi v napadu izjemnega Gurleya, ki lahko kar sam doseže pol potrebnih točk, obramba Ravensov pa še zdaleč ni na tisti ravni, ki smo jo gledali v Superbowlu tri sezone nazaj. Napoved: Rams - Ravens 31:17