Potem ko sta se Igor Kojić in Severina Vučković potihoma poročila v Istri, bo ta konec tedna še velika srbska svatba v Beogradu. Seveda so tako srbski kot hrvaški mediji polni pikantnih zgodbic pred zabavo za 500 povabljenih.

Najnovejše odkritje je, da Igorjeva polsestra, nezakonska hči njegovega očeta, ni bila povabljena na zabavo, Severina pa naj bi s seznama gostov prečrtala vse moževe prijateljice. Bila naj bi ljubosumna. Prav tako na svatbo ne bo sosedov družine Kojić iz vasi Loznica, ker Severina ne želi, da bi na slavju nenehno hoteli poslušati srbski turbofolk, in to čeprav bo na slavju igral orkester Ace Sofronijevića, ki sicer ne slovi ravno po panku ali klasiki. Bodo pa menda vso noč preplesali, saj je Severina šest dni pred dogodkom na instagramu objavila posnetek, kako se pripravlja na svatbo: v telovadnici skače in boksa.

Angažirala tudi Tomaža Pandurja

Znanih je tudi nekaj podrobnosti o pogostitvi. Cena poroke je 52.000 evrov. Večerja bo stala 70 evrov na osebo. Sto gostov bo prenočilo v hotelu, za kar je par najel sedmo in osmo nadstropje hotela Crowne Plaza v Novem Beogradu, kjer bo slavje. Za to bo plačala 17.000 evrov, hotel pa bo mladoporočenca brezplačno dve noči gostil v predsedniškem apartmaju, ki stane 700 evrov na noč. Zelo dragi bodo tudi cvetlični aranžmaji, ki jih bo oblikoval cvetličar Đorđe Đukanović Varda, ki sicer krasi pariški Ritz. V šopkih bodo orhideje in črne kale. Ve se tudi, da bo imela poročna torta pet nadstropij, da se bo Severina preoblekla štirikrat, Igor pa dvakrat in da bo osrednja obleka slavja izdelek hrvaške modne oblikovalke Matije Vuice. Vsem gostom so prepovedali uporabo mobilnega telefona, strogo je prepovedano fotografije razširjati na medmrežju.

Vabila na poroko so bila oblikovana kot vstopnice na gledališko predstavo. Za del svatbe sta angažirala Tomaža Pandurja, ki je s Severino sodeloval na turneji Dobrodošli v klub. Na vabilu obljubljajo romantično komedijo s pesmijo, plesom, pleskavicami, kajmakom in čebulo.