PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Cedevita/+5,5/-Olympiakos
1
Če Cedevita stavnic do zdaj ni uspela prepričati o svoji izjemni kompetentnosti v Evroligi, potem jih ne bo nikoli. Tedeschijevi borci imajo po petih tekmah 3 zmag in dva poraza, v Pireju so si pred enim mesecem privoščili poraz za 16 točk, a bili do polčasa zraven. Tokrat jim situacijo močno olajšuje dejstvo, da pri Pirejčanih najbrž ne bodo nastopili Young, Printezis in Spanoulis.

Tenis - ATP - London dvojice

Bryan/Bryan-Murray/Peers
1
Skoraj nepredstavljivo se mi zdi, da bi brata Bryan izpadla. V neposrednem obračunu za polfinale se bosta udarila proti dvojici, ki je vrhunec doživela poleti, tukaj pa za las izvlekla zmago proti Bolelliju in Fogniniju, ki sta v London očitno prišla že z mislimi na dopust. Odkar je finale v Londonu, sta dvojčka Bryan dvakrat zmagala in sicer ob prvi ter zadnji izvedbi.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Strasbourg-Crvena zvezda/+8,5/
2
Zvezda se je proti Bayernu predstavila v morda celo najboljši predstavi letos in Nemce premagala ter se spravila v boj za napredovanje. Očitno je odpustitev baby Shaqa pomagala, saj je ekipa zaigrala zelo homogeno, kar bo potrebno tudi tokrat, ko jih čaka Strasbourg. Francoze so na prvi tekmi v Pionirju ponižali, jih premagali za več kot 20 točk in ob takem pristopu zmaga tudi nocoj ni nemogoča. Kvote bi bile precej bolj poravnane, če le ne bi Zvezda čez vikend izgubila proti Igokei, k vsemu skupaj pa je botrovala še velika zmaga francoske ekipe proti Realu prejšnji teden.

Hokej - Rusija - KHL

CSKA Moskva-Slovan Bratisl/+1/
1
CSKA ima udaren napad z našim Janom Muršakom, pa potem enim izmed TOP3 igralcev izven NHL lige, Radulovim, in Andronovim, pa še bi lahko našteval. Pomembna pridobitev za moštvo pred to sezono je bil tudi bivši trener Sibirja, Dmitri Kvartalnov. Po dveh porazih pričakujem suvereno predstavo kandidatov za naslov, pa čeprav še vedno manjkata poškodovana Hjalmarsson in De Costa. Lani se je v Moskvi ta dvoboj končal z 12:0 za Moskovčane.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Jacksonville-Tennessee/42,5/
1
V ZDA so svoje prvotne načrte za četrtkov zvečer, zaradi te tekme, spremenili samo tisti največji fanatiki ameriškega nogometa, kajti gre za obračun dveh ekip, ki sta med slabšimi. Ko so odgovorni pisali urnik sezone, so verjetno pomislili, da je pametno na "prime time" postaviti divizijsko tekmo, pa čeprav je bilo mnogim že takrat jasno, da to prav razburljiva tekma ne bi smela biti. In imeli so prav - Titansi in Jaguarsi so na dnu divizije AFC jug, najbolj smešno pa je to, da imajo oboji še zmeraj možnosti za uvrstitev v končnico. Kdor bo danes zmagal, mu bodo narasli apetiti za lov na Houston oziroma Indianapolis, bi pa vseeno več možnosti pripisal Bortlesu ter njegovim jaguarjem. Mariotta ima v svoji prvi sezoni preveč nihanj in premalo pomoči v napadalni liniji, mi pa še bolj varno opcijo predstavlja ponujena vsota. Ne verjamem namreč, da bi enim ali drugim ponoči uspelo priti do več kot dveh touchdownov, zato predlagam stavo na manj kot 43 točk.