Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Trento - Union Olimpija
1
Prva medsebojna tekma med Unionom Olimpijo in Trentom se je končala s tesno zmago zmajev, ki pa so v hudi rezultatski krizi. Čeprav so Ljubljančani v letošnji sezoni favorite že presenečali, pa njihove zadnje predstave ne dajejo prav veliko razlogov za optimizem.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Real Madrid - Khimki Moskva
1
Predstave košarkarjev Reala so v letošnji sezoni daleč od tistih, ki so jih prikazovali lani. V dosedanjih petih evroligaških tekmah so namreč vknjižili zgolj dve zmagi in kar tri poraze. Večjih spodrsljajev si Madridčani ne smejo več privoščiti, zato je danes zmaga proti Khimkiju nujna.

Košarka - ZDA – NBA

Philadelphia - Indiana
2
Medtem ko je aktualni prvak lige Golden State še brez poraza, drugo skrajnost v NBA predstavlja moštvo iz Philadelphie, ki ima po enajstih tekmah prav toliko porazov. 76'ers več kot očitno niso konkurenčni preostalim ekipam. Indiana danes ne bi smela imeti težkega dela.

Košarka - ZDA - NBA

Oklahoma City - New Orleans
1
Oklahoma City Thunder so zadnji dve srečanji izgubili, a bodo rezultatsko krivuljo najverjetneje že danes obrnili navzgor. Pred domačimi gledalci se bodo namreč pomerili proti skromnemu New Orleansu, ki ima v dosedanjem delu sezone vsega eno zmago. Na roko gostom ne gre niti statistika, saj so proti Oklahomi izgubili zadnje štiri od petih tekem.