PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Palestina - Saudska A.
2
Palestini gre v kvalifikacijah presenetljivo dobro, saj po štirih tekmah v svoji skupini A zaseda tretje mesto. Danes se bo pomerila proti favoritu skupine Saudski Arabiji, proti kateri pa ji stavnice ne pripisujejo najboljših možnosti, saj so gosti po štirih krogih še vedno neporaženi.

Nogomet - Ciper - 1.liga

Omonia - Apoel Nikozija
2
Nogmetaši Apoela iz Nikozije so prvenstvo začeli zelo dobro in so še edino neporaženo moštvo v prvenstvu. Zdi se, da v ligi v letošnji sezoni ne bodo imeli dostojnega tekmeca, saj nasprotnike meljejo kot po tekočem traku. Po devetih odigranih krogih namreč njihova razlika v golih znaša kar 41:5! Omonio slovenskega reprezentanta Andraža Kirma čaka zelo zahtevna tekma.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

MZT Skopje - Crvena zvezda 2
2
MZT ne igra slabo in je v zadnjih štirih tekmah trikrat zmagal. Kljub temu se nahaja v spodnji polovici lestvice, kjer bo bržkone ostal, saj v goste prihaja aktualni prvak lige ABA Crvena zvezda. Beograjčani se utegnejo danes namučiti, a na koncu bi tekmo v njihovo korist vcseeno moral prevesiti boljši igralski kader.

Košarka - ZDA - NBA

Atlanta - Minnesota
1
Minnesota je sezono začela presenetljivo uspešno in ima po petih tekmah tri zmage in dva poraza. Da volkovi niso od muh so dokazali na zadnjem srečanju, ko so v gosteh ugnali močni Chicago. Izvrstni košarkarji Atlante so danes nedvomno favoriti, a tudi gostov ne gre odpisati kar tako.