Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Zavrč - Krško
1
Zavrč se na prvenstveni lestvici nahaja na zelo solidnem petem mestu in bi lahko bil tudi višje, če menjave trenerjev ne bi bile tako pogoste. Glede na to, da je moštvo v solidni formi in je nazadnje v gosteh premagalo Domžale,proti predzadnjim Krčanom lahko pričakuje nove tri točke.

Nogomet - Bolgarija - 1.liga

Liteks - Slavija Sofija
1
Liteks se nahaja na visokem drugem mestu, a slabo ne kaže niti Slaviji, ki ima le dve točki manj in je peta. Nogometaši iz Sofije so sicer dobili zadnji dve prvenstveni srečanji, a na strani Liteksa je tako prednost domačega igrišča kot statistika z medsebojnih dvobojev.

Košarka - Mednarodni – Evroliga

Žalgiris - Barcelona
2
Žalgiris je letošnjo sezono evrolige začel z zmago v gosteh proti turškemu Pinarju. Čeprav Litovci tokrat igrajo pred domačim občinstvom, pa bo njihova naloga mnogo težja kot pred tednom dni. Košarkarji Barcelone niso zgolj favoriti za prvo mesto v skupini, temveč tudi za končno slavje v najmočnejšem evropskem košarkarskem tekmovanju,.

Košarka - ZDA - NBA

Boston - Washington
2
Washington ima danes lepo priložnost,da vpiše četrto zmago in se v svoji skupini nekoliko približa izvrstni in vodilni Atlanti. Od Bostona se tudi letos ne pričakuje prav veliko, saj je od štirih odigranih tekem v letošnji sezoni zmagal le enkrat.