Likanje je lahko zamudno opravilo, kar nam v hitrem življenjskem tempu nikakor ne ustreza. Zato so pri Philipsu z mislijo tako na gospodinje, ki likajo pogosto in veliko, kot na malo manj spretne poslovneže in sodobne prezaposlene ženske, ki nimajo ne želje ne časa likati, ustvarili najboljši model likalnika doslej.

Hitro likanje brez napora

Gre za sistemski likalnik, ki je z 800 g Philipsov najlažji, najmočnejši in posledično impresivno učinkovit, ki gladko drsi in zatorej omogoča hitro likanje brez napora. Je izjemno tih, da se lahko vmes nemoteno pogovarjamo ali poslušamo glasbo, obenem pa navdihujoče »pameten«, saj lahko brez nastavljanja temperature in predhodnega taktiziranja, kaj likati najprej, brez skrbi gladimo prav vse tkanine, od svile do kavbojk. Likalnik lahko celo »pozabimo« na oblačilih, medtem, ko nas, na primer, zmoti klic, pa ne bomo poškodovali tkanin. Po desetih minutah nerabe se likalnik celo sam izključi. Če nam med likanjem zmanjka vode, jo lahko brez težav dodamo takoj, kar iz pipe, ne da bi likalnik izklapljali.

Likalni sistem PerfectCare Elite Silence odlikuje inovativni parni mehanizem z zelo močnim izpustom pare, ki prodre globoko v oblačilo in tako omogoči hitrejše in učinkovitejše likanje. Pritisk likalnika je kar 7,2 bara, izpust pare pa 440 g/min. Kljub izjemni moči likalnik zaradi vgrajene tehnologije tihega izpusta pare s tremi dušilnimi filtri deluje presenetljivo tiho.

Brez nastavljanja temperature

Vse vrste tkanin likamo brez nastavljanja temperature, saj varno likanje omogočata napredni pametni kontrolni senzor in večkomorni ciklonski parni mehanizem tehnologije OptimalTEMP. Likanje tako postane tudi hitrejše, saj kar drsimo od tkanine do tkanine, brez dodatnih priprav. Za najboljše drsenje poskrbi Philipsova likalna plošča T-ionicGlide, ki je hkrati najbolj odporna proti praskam in jo lahko dokupimo posebej.

Do 15. decembra ob nakupu zagotovijo celo 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja, če z likalnikom ne boste zadovoljni.

Več o prednostih likalnika Philips PerfectCare Elite Silence GC9642 si poglejte v posnetku in na philips.si/c-m-ho/likanje.html#par_scrollsection_4.

Philipsov novi sistemski likalnik najdete v poslovalnicah Big bang, Eltus plus in M Tehnika, več informacij o njem pa še na www.Philips.si/PerfectCare in www.facebook.com/philips.slovenija.