PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Barcelona-BATE Borisov/3,5/
2 (=več)
Če je Barcelona že v Belorusiji zadela dva gola, lahko na Camp Nou pričakujemo vsaj podvojen učinek, saj Suarez in Neymar zares dobro nadomeščata Messija. Bo pa potrebno tokrat zadeti že v prvem polčasu...

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayern (M)-Arsenal/+1/
1
Tu računam na faktor maščevanja in pa na dejstvo, da bo Bayern ob vodstvu imel precej več prostora, kajti težko je pričakovati, da bi imela kluba na koncu enako število točk in bi odločala gol razlika. Poraz z 0:1 in 0:2 ali več torej za Arsenal pomeni enako.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Bilbao-Union Olimpija/+14,5/
2
Menim, da bodo zmaji v Bilbau prikazali dobro igro in bili lep del tekme blizu. Tudi, če bi recimo zaostajali z visoko razliko, sem prepričan, da bodo želeli domov oditi z vsaj dostojnim porazom. Zraven bo tudi motor in motivator ekipe, Saša Zagorac.

Tenis - ATP - Pariz

Tsonga J.W.-Bautista A.R.
1
Tsonga si je raje vzel en teden premora, da bo tule lahko prikazal najboljši možen zaključek sezone. V Bercyu je bil doslej enkrat že finalist, enkrat celo osvojil turnir, na današnjega nasprotnika pa ima kar lepe spomine, saj ga je v Montrealu prav letos premagal.

Tenis - Challenger - Eckental

Brown D.-Desein N.
1
Včeraj sem gledal Deseina in Žemljo, kjer se je lepo videlo, da je Gregata kar dobro zdelala nastop v Davisovem pokalu, saj se je prepočasi gibal in storil cel kup nevsiljenih napak, ko je želel čim prej zaključiti točko. Brown bo kot domačin seveda storil vse, da pride do konca. Navsezadnje je tukaj nekoč že igral finale, nastopa pa tukaj čisto vsako leto od sezone 2007.