PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M) - PSG
1
Skupinski del lige prvakov se preveša v drugo polovico. Derbi današnjega večera bo tako znova dvoboj med Realom in Paris Saint-Germainom. Prva tekma med nogometnima velikanoma v Parizu se je na razočaranje številnih končala brez zadetkov, a velja poudariti, da so bili Madridčani, čeprav so nastopili oslabljeni, konkretnejši. Tudi zato se jim danes pripisuje večje možnosti za zmago.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Astana - Atletico (M)
2
Atletico Madrid je na prvi medsebojni tekmi pričakovano nadigral Astano in na koncu vpisal visoko zmago s 4:0. Kazahstanski prvak bo na svojem igrišču tokrat predstavljal rahlo trši oreh, nekoliko več dela v vratih pa utegne imeti tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak. Vseeno pa bi bilo vse drugo kot slavje Špancev zagotovo veliko presenečenje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Gladbach - Juventus
1,0
Čeprav je Juventus v zadnjem prvenstvenem krogu dobil mestni derbi proti Torinu, pa so predstave stare dame daleč od tiste, s katerimi si je v lanski sezoni zagotovila nastop v finalu lige prvakov. Pri Borussii Mönchengladbach je situacija popolnoma drugačna. Nemci so neporaženi že sedem tekem, zato jim samozavesti pred drevišnjim srečanjem zagotovo ne primanjkuje.

Nogomet - Mednarodni mladi - LP mladi

Benfica ml. - Galatasaray ml.
1
Da ima Benfica enega najbolj talentiranih podmladkov v Evropi, pričajo tudi predstave, ki jih mladeniči prikazujejo v ligi prvakov za mlade. Na tekmi pred dvema tednoma so tako prav vrstnike iz Galatasaraya ponižali z neverjetnih 11:1. Dvoma o tem, kako se bo tekma razpletla danes, zato ne bi smelo biti.

Košarka - ZDA - NBA

Charlotte - Chicago
2
Charlotte je na zadnjih petih medsebojnih tekmah proti Chicagu slavil trikrat, a sršeni so letošnjo sezono začeli vse prej kot izvrstno in povrhu nanizali tri zaporedne poraze. Bikom gre na drugi strani precej bolje in se jim danes ponuja lepa priložnost, da vpišejo še četrto zmago na petih srečanjih.