Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Getafe - Barcelona
2
Barcelona je zadnjo tekmo proti Getafeju dobila s kar 6:0, a je pred tem s klubom iz predmestja Madrida že imela težave. Gostovanje bo za španske prvake, ki imajo obilo nevšečnosti s poškodbami, povrhu pa bodo igrali še brez kaznovanega Javierja Mascherana, vse prej kot lahek zalogaj. Katalonci bodo še enkrat več odvisni od dnevne forme in navdiha Neymarja in Luisa Suareza.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Celje - Olimpija
0
Olimpija je v sredo izpadla iz pokala, njeni krvniki pa so bili prav celjski nogometaši, ki so očitno našli recept, kako zaustaviti Ljubljančane. Forma slednjih je v zadnjem mesecu sicer občutno padla, zato delitev točk v knežjem mestu še zdaleč ne bi bilo presenetljivo.

Nogomet - Avstralija - 1.liga

Altach - Salzburg
2
Salzburžani si v avstrijskem prvenstvu delijo prvo mesto z dunajsko Austrio, na vrhu pa bodo bržkone ostali tudi po današnjem gostovanju proti Altachu. Gostitelji se namreč nahajajo v spodnji polovici lestvice, kar je v veliki meri posledica treh zaporednih prvenstvenih porazov.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

Dinamo Brest - BATE Borisov
2
Bate je že osvojil nov naslov beloruskega prvaka, zato bo tekmo izkoristil za vzdrževanje forme pred naslednjo tekmo v ligi prvakov. Prav veliko preglavic, čeprav igra v gosteh, ne bi smel imeti, saj mu bo nasproti stal skromni Brest, ki je izgubil zadnja štiri srečanja.