PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - WTA - Singapur

Kvitova P.-Radwanska A.
1
Radwanska je lahko presrečna, da je v finalu. Veliko "krompirja" je imela, da se je z le eno zmago prebila v polfinale, potem pa z močno povito nogo prigarala prvi finale na zaključku sezon. Sama je priznala, da ji noga dela kar precej težav, tudi trener Wiktorowski je med enim izmed premorov rekel, da razume njeno trpljenje, proti Kvitovi pa bo še težje igrala, kajti Čehinja bo napadalno najbrž igrala kar skozi večji del finala, tako ali tako pa v medsebojnih srečanjih vodi s 6 proti 2.

Tenis - WTA - Singapur dvojice

Hingis/Mirza S-Muguruz/Suarez
1
Zmaga Špank bi me tule izjemno presenetila, kajti Muguruza je imela čez celoten teden dvojni program, Hingisova pa je skupaj z Mirzo letos izgubila le sedemkrat, osvojili pa sta neverjetnih osem turnirjev, vključno z dvema izmed velike četverice.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Kansas City-Detroit/+5,5/
2
Detroit lahko ob pozabljeni končnici zaigra povsem razbremenjeno, ekipa je v Lonodon priletela že v torek in v sredo opravila prvi trening, na katerem je sicer manjkal Johnson, a Megatorn naj bi bil za danes popoldne vendarle nared. Pri Chiefsih se je letos lepo pokazalo, da so brez Charlesa povsem povprečna ekipa in mislim, da so jih stavnice tule malce preveč povzdignile.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Pittsburgh-Cincinnati
2
Naj mi nekdo pojasni, kako je lahko ekipa, kjer (spet) začenja šele tretji podajalec, favorit proti neporaženemu moštvu, v katerem nosilci igre nimajo težav s poškodbami, imeli pa so tudi en teden počitka. Če bo imel Dalton vsaj povprečen dan, bi Bengalsi tole morali dobiti.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Denver/+2,5/-Green Bay
2
Lažji razpored, izvrstna obramba in prebliski v pomembnih trenutkih, so Peytonu Manningu ter njegovim Broncosom prinesli niz neporaženosti na začetku letošnje sezone. Toda vsega lepega enkrat mora biti konec in tokrat v Denver prihaja neporažena ekipa, ki je poleg Patriotsov ob zmagah za zdaj najbolj suverena. Packersi blestijo v obrambi in napadu, Rodgers potrjuje, zakaj je med najbolje plačanimi v ligi, odsotnost Nelsona se ob ostali legiji lovilcev in tekačev tako zelo ne pozna. Če bo šel dvoboj tako, kot si sam zamišljam, potem bo tekma odločena krepko pred tisto prekinitvijo, ki ji v ZDA pravijo "2 minute warning".