Igra Olimpije je spodbudna. Ima zelo dobro ekipo, ki letos prvič igra skupaj. Le približno 30 odstotkov igralcev se pozna od prej. Ko se bodo uigrali, jim bo šlo še bolje. Imajo potencial, željo, bojevitost... Uvrstitev v naslednji krog je dosegljiv cilj. Igro bodo skušali še izboljšati iz tekme v tekmo. Olimpija mora le vztrajati pri dosedanji usmeritvi. Če bodo vztrajali in če bo občinstvo strpno, bodo, ko se bodo dokončno uigrali, pokazali še več.

Za včerajšnjo predstavo si pohvale prav gotovo zasluži Luka Rupnik, ki je na koncu zadel nekaj metov za tri točke, s čimer je Olimpijo približal tekmecu in poskrbel za zanimivejšo končnico. Savo Lešić je imel prav tako dobro tekmo, to lahko ugotovimo še za Blaža Mahkovica, na trenutke je šlo dobro tudi Zacku Wrightu. Če bi Lapornik zadel odprte mete, bi si visoko oceno zaslužil tudi on.

Priložnost je dobil tud mladi Blaž Mesiček, ki dobro izkorišča svojo minutažo. Igra hrabro in sploh ni opazno, da je tako mlad.

Marko Milić, ki se je včeraj poslovil od košarkarske kariere, je pri podobni starosti začel kariero pri Olimpiji. Resda je bil pri teh letih malo bolj dominanten, predvsem zaradi svoje fizične moči, ki je Mesiček še nima toliko, a je eksploziven igralec. Upam, da bo podobno uspešen kot Milić, ki je bil velik košarkar. Igral je v velikih klubih. Zasluženo so njegov dres obesili pod strop dvorane v Stožicah.

Rado Trifunović je selektor B-reprezentance in nekdanji reprezentant.