PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Metalac-Crvena zvezda
2
Metalac je v Novem mestu pokazal povprečno predstavo, a vseeno zmagal zaradi preslabe predstave domačih, tokrat pa jih doma čaka najkvalitetnejša zasedba, ki ne bo želela ponoviti spodrsljaja iz prejšnjega tedna...

Košarka - Italija - 1.liga

Varese-Sardegna Sassari
2
Po uvodnih dveh porazih v Evroligi se bo moštvo Sassarija verjetno zneslo nad ekipo Vareseja, ki sodi nekako v sredino lestvice, medtem ko bo košarkarski klub iz Sardinije sodeč po moštvu spet naskakoval naslov prvaka. Med ekipama je še nekaj neporavnanih računov, kajti na zadnji tekmi spomladi je Varese slavil in tako prekinil niz petih zaporednih zmag Sassarija.

Tenis - ATP - Basel

Rosol L./+1,5/-Nadal R.
2
Prav veliko ljubezni med tema dvema igralcema ni, potem ko sta si v preteklih letih na Wimbledonu razdelila po eno zmago. Ker je Španec sezono zaključil v odlični formi, ne verjamem, da bi Rosol lahko prišel blizu osvojenega niza. Z osnovne črte Čeh nima "šans", v primeru odhoda na mrežo pa ga prav tako čaka natančen "passing" Rafe. Samo vprašajte Iva Karlovića!

Tenis - WTA - Singapur

Muguruza G.-Safarova L.
1
Muguruza je formo v letošnji sezoni samo stopnjevala, medtem ko je Čehinjo na zaključni turnir pripeljalo predvsem boljše nastopanje v prvi polovici ter finale na Roland Garrosu. Pred kratkim jo je obiskalo neznano bakterijsko vnetje in zato ni čudno, da je v zadnjih dveh mesecih odigrala samo tri tekme ter vse izgubila. Po mojem mnenju je Lucie v Singapur prišla bolj na izlet, kot pa da bi dejansko lahko enakovredno merila moči z elito.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Arizona-Baltimore/+9,5/
2
V obračunu dveh "ptičjih" ekip se mi zdijo krokarji podcenjeni, kajti gre za precej boljšo ekipo, ko kaže njihovo trenutno razmerje zmag in porazov (1-5). Vse tekme, kjer so igrišče zapuščali sklonjenih glav, so izgubili z majhno razliko 6 točk ali manj, kot tudi prejšnji teden, ko jih je San Fran porazil za 5. Njihov glavni podajalec Flacco je zdrav, imajo kljub vsemu enega izmed boljših trenerjev ligi in mislim, da bo tule prišla njihova druga zmaga. Predlagam pa vseeno varnejšo opcijo, da pokrijejo "hendi".