Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal - Everton
1
Arsenal je v enkratni formi, kar je potrdil že v torek, ko je v ligi prvakov doma z 2:0 ugnal favorizirani Bayern iz Münchna. Topničarji imajo trenutno v svojem kadru kar nekaj razpoloženih nogometašev, med drugim pa med sabo izvrstno sodeluje tudi naveza Sanchez – Özil. Everton danes tako čaka izjemno težko gostovanje,s katerega se bo zelo težko vrnil s kakšno točko.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M) - Koln FC
1
Če ga je Bayern polomil v ligi prvakov, kaj podobnega v prvenstvu bržkone ne gre pričakovati. Bavarci so še neporaženi in danes lovijo rekordno deseto zaporedno zmago. Köln, ki sicer zaseda visoko šesto mesto, bo težko zaustavil njihov niz, nenazadnje je proti nemškemu prvaku izgubil zadnje štiri tekme.

Nogomet - Španija - 1.liga

Celta Vigo - Real (M)
0
Kluba se bosta udarila za prvo mesto v ligi, saj imata po osmih krogih oba po 18 točk. Možnosti nogometašev Celte za zmago pravzaprav niso tako majhne. Ne gre namreč pozabiti, da so doma s kar 4:1 odpravili Barcelono, prav tako pa bodo Madridčani danes nastopili oslabljeni, saj imajo kopico poškodovanih nogometašev.

Nogomet - Bolgarija - 1.liga

Ludogorets - Montana
1
Ludogorets bo danes skušal prekiniti niz treh zaporednih remijev, zaradi česar je zdrsnil na tretje mesto na lestvici. Naloga za bolgarskega prvaka ne bi smela biti prezahtevna, kajti njegov tekmec bo Montana, ki se bori za obstanek med prvoligaško elito.