Objekt so v tesnem sodelovanju z naročnikom oblikovali v studiu Gaber Jovanovic arhitekti, ki s svojim bogatim arhitekturnim opusom dokazujejo popolno obvladovanje umetnosti oblikovanja prostora. Hiša zadovoljuje visoka pričakovanja Marlesovih naročnikov, hkrati pa v obravnavani prostor vnaša novo dodano vrednost.

Zračni prostori in naravni materiali

Atmosfera interjerja, visoki in zračni prostori ter naravni materiali so osnovne značilnosti te preudarno zasnovane hiše. Oblikovana je tako, da odkriva naravno svetlobo v vsej njeni možni odprtosti, vpija sončne žarke, hkrati pa daje dovolj zasebnosti za bivalni vsakdan. Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja. Individualna hiša zahteva dinamičen in nadvse zavzet pristop, zahteva kakovostno svetovanje, odličnega arhitekta in usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki zamišljeni projekt pripeljejo do uspešne realizacije. Lastniki hiše imajo zagotovljene nizke obratovalne in vzdrževalne stroške, saj so pri zasnovi strojnih inštalacij stremeli k preprostosti in energijski varčnosti v celotnem življenjskem ciklu.

Celovito svetovanje strokovnjakov

Vsi obiskovalci bodo deležni celostnega svetovanja Marlesovih strokovnjakov, ki bodo pobliže predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologije gradnje Marlesovih nizkoenergijskih in pasivnih hiš ter sodobne sisteme ogrevanja in prezračevanja. Letos v podjetju Marles posebno pozornost namenjajo osveščanju o trajnostno naravnani gradnji in predstavitvi novosti. V Marlesu so skupaj s priznanimi arhitekti zasnovali nove generacije nizkoenergijskih in pasivnih objektov, hkrati pa vsem, ki želijo graditi na ključ, ponujajo najširši izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki so v času letošnjih jesenskih ugodnosti še dostopnejše. Izjemne ugodnosti so namenjene tudi naročnikom individualno zasnovanih hiš. Na voljo vam bodo tudi predstavniki banke, ki vam bodo v individualnem posvetu približali možnosti financiranja vaše nove sanjske hiše Marles.

Več informacij na spletni strani: www.marles.com.