PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

BATE Borisov-Barcelona
2 (=več)
Ko Messija ni, imajo pri Barci ostali fantje spredaj priložnost, da se izkažejo in to obdobje je, kot se zdi, najbolje izkoristil Neymar, za katerega je že skoraj čudno, če se vsaj enkrat ne vpiše med strelce, ima pa katalonski klub še zmeraj ogromno težav z obrambo in bodo najbrž tudi nocoj prejeli vsaj en gol, a vseeno zmagali. Golov ne bi smelo manjkati.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Porto-Maccabi Tel Aviv/+1/
1
Porto je resno oddal kandidaturo za vrh skupine, tokrat pa jih čaka najlažja tekma, kajti Maccabi je dokazal, da je v Ligo prvakov bol zašel, kot pa da bi med elito dejansko sodil. Visok poraz v Londonu, domač poraz proti Dinamu iz Kijeva, ki bi bil lahko še precej višji in sedaj še gostovanje na Portugalskem, kamor pa ni odpotovalo nekaj ključnih mož izraelskega prvaka. Največje težave s sestavo moštva imajo pri Maccabiju v obrambi.

Tenis - ATP - Moskva

Rublev A.-Kukushkin M.
1
Napoved je le nadaljevanje celoletnega trobljenja, da je Rubljov izjemen talent, ki se utegne v naslednjih dveh letih prebiti med najboljše teniške igralce na svetu. Zmagovalno mentaliteto ima, finančno podporo tudi, vprašanje je le, če bo imel delavne navade. Na domačem turnirju se bo želel izkazati in mislim, da je tekmec v prvem krogu povsem premagljiv. Od letos ima Rublev že skalpe Nanda Verdasca, Pabla Carrena Buste, Jevgenija Donskoja in Pabla Andujarja, preživel pa je tudi prve kvalifikacije na turnirjih za Grand Slam, ko se je prebil v glavni del tekmovanja na US Openu.

Tenis - ATP - Stockholm

Munoz De La Nava D-Nieminen J.
2
Nieminen bo letos sklenil kariero, od profesionalnega tenisa pa se bo poslovil z ekshibicijsko tekmo v Helsinkih, na kateri bo skupaj s Teemujem Selännejem zaigral proti Rogerju Federerju in Petru Forsbergu. Tole je eden izmed njegovih zadnjih turnirjev v dolgi karieri, na Stockolm pa ima lepe spomine, saj je v tej dvorani kar trikrat igral finale. V prvem krogu ima relativno lahko delo, saj Španec od marca igra le na pesku, tole pa bo zanj šele prvi letošnji nastop na ATP turnirju, kjer je podlaga beton.

Tenis - WTA - Luksemburg

Bacsinszky T.-Goerges J.
1
Timea se bo v tem tednu potegovala za premierno uvrstitev na zaključek sezone, ki bo potekal v Singapuru. Švicarka bo hkrati računala na spodrsljaje tekmic, v primeru turnirske zmage pa ji dosežka nihče ne more odvzeti. Proti Görgesovi v medsebojnih srečanjih vodi z 2 proti 1, nazadnje sta se merili letos na Wimbledonu, ko je bila Bacsinszky boljša s 6-2, 7-5.