PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Tottenham-Liverpool /dvostranska stava/
2
Seveda obstaja veliko vprašanje, kako dobro je obema ekipama del reprezentančni premor in pa tudi, kakšne so zmožnosti Liverpoola pod Kloppom. Mislim, da je v govoricah, češ da so Redsi z naklepnimi slabšimi rezultati želeli "odstrel" Rodgersa, vsaj malo resnice in bo v slačilnici Poola zavel nov veter, s tem pa bodo prišli tudi boljši rezultati. Vsaj po imenih si namreč ta ekipa zasluži Ligo prvakov.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Werder Bremen/+1/-Bayern (M)
2
Najbrž nisem edini, ki se mu zdi, da bi vsakotedensko igranje na Bayern letos prineslo plus. Werder je v katastrofalni formi, v ligi so nanizali štiri zaporedne poraze, srečanja z Münchenčani pa so se v zadnjih nekaj letih vedno sprevrgla v masaker. "Zakaj bi bilo tokrat drugače?" sem se vprašal in ker nisem dobil drugega razloga kot to, da je Werder na pokalni tekmi s 3:0 odpravil drugoligaša iz Lepziga, sem se vseeno odločil za stavo na Bavarce.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka-Metalac/+8,5/
2
Med tednom je Krko zapustil Nebojša Joksimovič, ki se seli k Ciboni, njegov odhod pa se vsaj meni zdi, kar hud udarec. Na zunanjih položajih bodo vrzel Novomeščani sicer znali zakrpati, ampak klub je tako izgubil človeka, ki je bil po odhodu Džikića še edini pravi motivator te ekipe. Upam, da se motim, ampak zdi se mi, da bo Metalac celo tekmo za petami in ni izključen niti poraz dolenjske ekipe.

Odbojka - Mednarodni - EP

Slovenija-Italija
1
Naši so tudi tiste nize, v katerih so bili poraženi, igrali na tesno in prepričan sem, da bodo tekmo začeli udarno. Na roko jim gre tudi dejstvo, da Italijani niso vajeni dvorane v Sofiji, saj so prvi del prvenstva odigrali doma. Sanjam finale, še bolj realna pa je zmaga v prvem nizu. Kvota je vsekakor previsoka!

Tenis - ATP - Šanghaj

Nadal R.-Tsonga J.W.
1
Rafa igra noro dober tenis in si iz tekme v tekmo dviguje samozavest. Napovedujem njegov gladek preboj do finala, kjer bo potem zaigral proti Djokoviću, tokrat v precej bolj poravnanem srečanju, kot prejšnji teden v Pekingu.