Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Inter - Juventus
0, 2
Inter je po zaslugi izjemnega začetka prvenstva sicer na lestvici 8 točk in 10 mest pred največjim rivalom, a igra črno-modrih v zadnjih krogih ni bila blesteča, že prej pa so večkrat zmagali tudi s precej sreče z 1:0. Juventus je v prvih krogih doživel streznitev in soočenje z resico, da se bo moral letos precej bolj potruditi za scudetto kot v zadnjih letih, a zmagi proti Sevilli in Bologni sta že nakazali, da se Torinčani prebujajo. Ker gre za največji italijanski derbi in je zaostanek za Interjem velikih 8 točk, se v taboru stare dame zelo resno lotevajo te tekme in je verjetno ne bodo izgubili.

Nogomet - Italija - 1.liga

Napoli - Fiorentina
1, 0
Obračun med moštvoma, ki sta bili pred reprezentančnim premorom v najboljši formi. Napoli se počasi bliža vrhu lestvice, pohod pa bi utegnil nadaljevati tudi danes. Po zmagah proti Juventusu in Milanu bo skalp Fiorentine zelo zaželen, saj bi nove tri točke Neapeljčane pripeljale v boj za prvo mesto, Fiorentina pa bo nizu zmag prej ali slej morala oddati kakšno točko in na vročem San Paolu so možnosti za to vsekakor velike.

Rokomet - Liga prvakov

Celje PL - PSG
2
Zvezdniška zasedba bogatega pariškega kluba v Celje prihaja po novo zmago, s katero bi se učvrstila pri vrhu skupine. Številni reprezentanti z Nikolo Karabatićem na čelu bodo verjetno prevelik zalogaj za Celjane, ki v ligi prvakov letos ne blestijo, izgubili so tri od štirih tekem.

Košarka - ABA liga

Crvena zvezda - Union Olimpija
1
Med moštvoma je ogromna razlika v kvaliteti in če Olimpijini mladeniči ne bodo imeli norega dneva pri metu za tri točke, jih čaka prepričljiv poraz. Pod košema nizka in šibka Olimpijina zasedba preprosto ne bo mogla konkurirati Beograjčanom in bo zato najbrž nasprotniku prepustila večino odbitih žog, kar bo le stežka nadoknadila z borbenostjo in veliko željo.