Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Brazilija - 1.liga

Corinthians SP - Goias
1
Corinthians ima na prvem mestu 5 točk prednosti pred Atleticom in že 9 pred Gremiom, zato v klubu potiho verjetno že razmišljajo o novem naslovu brazilskega prvaka. Odlično formo na svojem stadionu (12 zmag, 1 remi in le en poraz) bodo poskušali unovčiti tudi danes proti skromni zasedbi Goiasa, ki se bori za obstanek, in s tremi točkami stopiti še korak bližje končnemu uspehu.

Košarka - Evroliga

Crvena zvezda - Strasbourg
1
Beograjčani tudi letos želijo v evroligi priti vsaj v drugi del tekmovanja, že prvi krog pa ima glede tega veliko težo, saj morajo nujno premagati Strasbourg, ki bo ob Bayernu njihov glavni tekmec za četrto mesto v skupini.

Košarka - Evroliga

CSKA - Maccabi Tel Aviv
1
CSKA že nekaj let spada med največje favorite evrolige in tudi letos mu stavnice pripisujejo ob madridskem Realu najboljše možnosti za končni uspeh. Sezono so Moskovčani odprli z dvema prepričljivima zmagama, zato jim lahko zaupamo, da so znova zelo močni in jih bo Maccabi le stežka presenetil.

Košarka - Evroliga

Olympiakos - Cedevita
1
Cedevita je pred dnevi sicer doma premagala Crveno zvezdo in se na najboljši način pripravila na prvi krog evrolige, a gostovanje pri enem od favoritov tekmovanja je vendarle nekaj povsem drugega kot tekma Aba lige. Olympiacos se bo tudi letos verjetno boril za final4, Cedevita pa le za prestiž.