PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Atlanta-Washington/+7,5/
1
Cousinsu se je prejšnji teden posrečilo celo zmagati, tokrat pa bo lahko vesel, če bodo njegovi Redskinsi izgubili za manj kot "touchdown". Ko so pri Atlanti zdravi RB Devonta Freeman, QB Matt Ryan in WR Julio Jones, potem ta ekipa za zmago sploh ne potrebuje vrhunske obrambe. Napoved: Falcons - Redskins 27:10

Am. nogomet - ZDA - NFL

Baltimore-Cleveland/43,5/
1 (=manj)
Ker gre za divizijsko tekmo in ker imata obe ekipi kar dobro obrambo, sem se na koncu odločil za vsoto. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah "score" nikdar ni presegel ponujene meje, se mi pa hkrati zdi, da so Brownsi tule nekoliko podcenjeni ne bi bilo tako napačno poskusiti s hendikep stavo na goste.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Tennessee/+2,5/-Buffalo
2
Močno dvomim, da bi bila na koncu razlika znotraj treh točk, zato raje vzamem tole povišano kvoto, kot pa čisto zmago Billsov. Več kot očitno se je strokovni štab Buffala pravilno odločil, ko so za podajalca postavili Tyroda Taylorja. Ekipa je po mojem mnenju zrela za wildcard teden in naj vas ne zavede dejstvo, da so sezono začeli 2-2, kajti oba poraza sta prišla proti vrhunskim ekipam (New England in NY Giants). Za Rexa Ryana in njegove varovance bo tole eno izmed lažjih gostovanj, saj se novinec v ligi, podajalec Mariota še nekoliko lovi, obramba Titansov pa bo imela velike težave z zelo učinkovitim napadom Buffala.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Cincinnati-Seattle
2
Bengalsi so po desetih letih prvič odprli sezono s 4-0, a že iz statističnega vidika se jim kmalu obeta prvi poraz, še posebej godni zanj pa so tokrat, ko v gosteh prihaja Wilson s svojimi Seahawksi. Težavo za Cinncinati vidim predvsem v tem, da se bodo danes pomerili proti najboljši obrambi v tej sezoni do sedaj, napad Seattla pa se bo najbrž tudi vse bolj začel zanašati na vse svoje resurse...ki jih ni malo.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Dallas-New England
2
Romo je OUT, Bryant je OUT, na zadnji tekmi pri Saintsih se je poškodovalo še nekaj pomembnih branilcev, tako da je tole po mojem mnenju "sprehod" za Patriotse. Fiks dneva v NFL ligi!