Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije U 21

21Gruzija - 21Španija
2
Mladi španski nogometaši so kvalifikacije pričeli s pričakovano zmago proti Estoniji z 2:0, novih treh točke pa se nadejajo tudi danes. Z Gruzijci imajo namreč zelo dobre izkušnje, saj so se zadnja štiri medsebojna srečanja vselej končala v njihovo korist.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija - Sutjeska
1
Košarkarji Uniona Olimpije so ligo ABA pričeli z zmago in porazom, medtem ko je Sutjeska edino moštvo v ligi, ki na svojo prvo zmago še vedno čaka. Glede na prikazano v preteklih dveh krogin in na trenutno formo, bi morali gosti Ljubljano zapustiti sklonjenih glav.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Celje PL - Gorenje
1
V prvenstvu še vedno neporaženi Celjani in Velenjčani se bodo udarili za prvo mesto na lestvici. Vloga favorita pripada Celjanom, ki na svoji strani nimajo le prednost domačega igrišča, temveč tudi statistiko. Ose proti aktualnim prvakom namreč niso slavile že več kot leto dni.

Tenis - ATP - Peking

Pospisil V. - Nadal R.
2
Na današnjem dvoboju močnega turnirja v Pekingu presenečenja ne gre pričakovati. Že res, da ima Rafael Nadal v letošnji sezoni kar nekaj težav in je na lestvici ATP šele osmi, a mu nepostavljeni Kanadčan Pospisil prevelikih preglavic vseeno ne bi smel povzročati.