PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Igokea-Union Olimpija
2
Olimpija v Laktaših (štirje poskusi) še nikdar ni zmagala in po tem, kar sem videl proti MZT-ju, jih tudi nocoj čaka težko delo. Wright izstopa, a bo malo bolj trda obramba Igokee pod košem najbrž znala omejiti učinek Lešića in Zakisa. Glede na to, da se v ekipo vrača Mitja Nikolić in da ima Potočnik tudi sicer nekaj asov iz rokava na klopi, se mi uspeh zmajev vendarle ne zdi tako nemogoč. Bi pa odsvetoval stavo na Ljubljančane s previsokim hendikepom.

Tenis - ATP - Peking

Goffin D.-Seppi A./+1,5/
1
David Goffin je v polnem tekmovalnem pogonu in je Belgijo popeljal do prvega finala v Davisovem pokalu po skoraj stotih letih. Mladenič iz valonskega dela države ima še zmeraj teoretične možnosti za nastop na zaključku sezone v Londonu, zato se bo najbrž za dober rezultat trudil tudi v Pekingu. Žreb mu je nameni Seppija, ki zaradi preglavic s poškodbo ni igral že vse od US Opena.

Tenis - ATP - Shenzhen

Berdych T.-Garcia Lopez/+1,5/
2
Garcia Lopez ima za seboj najboljšo sezono kariere, saj bo igral za tretji naslov vkoledarskem letu. Osvojil je Zagreb, osvojil je tudi Bukarešto, nevaren pa bo gotovo tudi Berdychu, kar nakazujejo že pretekli obračuni izmed katerih je na šestih Španec odnesel tri zmage. Z nepopustljivostjo si je GGL prigaral zmago nad Čilićem in finale, kjer je vsaj po moji oceni s strani stavnic podcenjen.

Tenis - WTA - Peking

Kuznetsova S.-Stephens S.
2
V prvem krogu je Stephensova zlahka odpravila deveto nosilko Karolino Pliškovo, medtem ko je imela Kuznecova nekoliko lažjo prepreko v Carini Withöft. Glede na to, da je Stephensova včeraj igrala izvrstno in da Rusinja na azijskih tleh zadnje dni ni ravno briljirala ter da še iz ZDA vleče poškodbo leve noge, je bila odločitev v tem primeru otročje lahka.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Seattle-Detroit/+9,5/
1
Pretepeni Matt Stafford bo v takem ritmu težko zdržal do konca sezone. Napadalna linija Lionsov ga slabo ščiti in ponavadi kaj več kot tri sekunde za odločitev o izbiri lovilca nima. Ko bi bila potem vsaj obramba Detroita na vrhunski ravni, ampak tudi ta šepa in tako je ekipa iz avtomobilskega mesta pri treh porazih, še bolj pa jih bo bolela glava, ko pridejo iz Seattla. Na zahodni obali so se po uvodnih porazih zbrali, Bearse omejili na nič točk in mislim, da jim tudi ob odsotnosti Lyncha ne bo šlo tako slabo, da ne bi tekme odločili že pred zadnjo četrtino.