Vitapur je iz uspešnega spalnega studia postal prepoznaven tudi na področju kuhinjskega in ostalega programa, in tako nastopa na slovenskem trgu in tujih trgih po Evropi z blagovnimi znamkami Vitapur, Hitex, Rosmarino, Scandinavia in Vitapur Family. Skupni imenovalec teh blagovnih znamk je zagotovo izjemna kakovost, kar vsa ta leta prepoznavajo tudi njihovi zvesti kupci. Da se število slednjih še povečuje, je zagotovo zaslužno tudi dejstvo, da je kar nekaj njihovih izdelkov narejenih v Sloveniji in da se od konkurenčnih izdelkov na trgu razlikujejo tudi po tem, da ponujajo kvalitetnejše izdelke po ugodnejših cenah.

Vitapur ob 10. jubileju skupaj z Anino zvezdico po poti dobrodelnosti

Pri Vitapurju se večkrat spomnijo tudi tistih, ki si osnovnih izdelkov za dobro spanje ne morejo privoščiti. Njihovo že večkratno dobrodelno udejstvovanje z različnimi partnerji letos, ob jubileju, nadgrajujejo z dobrodelno organizacijo Anina zvezdica, kjer bodo z združenimi močmi družinam, ki so pomoči najbolj potrebne, podarili odeje in vzglavnike, da bosta jesen in zima tudi za njih nekoliko toplejši in bolj jasni.

Vitapur za boljšo kakovost bivanja

Vitapur si s kakovostnimi izdelki za dom prizadeva, da bi ljudje živeli bolje in bolj zdravo. Vitapurjev slogan »Passion for living« oziroma »S strastjo do bivanja« ne bi mogel bolje označevati pripadnosti podjetja, da vse kar počnejo, počnejo s strastjo in zavezo, da lahko kupcem ponudijo le najboljše. Pridite in se prepričajte tudi vi!

Ste pripravljeni na praznovanje z Vitapurjem?

Ne odlašajte! Čas praznovanja in jubilejnih ugodnosti je omejen. Obiščite najbližjo trgovino Vitapur–Hitex po Sloveniji ali nakupujte udobno iz vašega naslanjača – obiščite spletno stran www.vitapur.si, ali pokličite Vitapurjeve svetovalce na 03 757 14 40. Pozanimajte se o jubilejnih cenah izdelkov za dom in spanje že danes!