Med elementi, ki postavljajo trende in zagotavljajo visoko kakovost bivanja, velja izpostaviti straniščni nadometni splakovalnik Geberit Monolith, aktivirne tipke Sigma, inovacijo za svež zrak v kopalnici Duofresh ter elegantne rešitve za breznivojske pršne prostore, kot sta pršna kanaleta CleanLine in stenski odtok. Geberit je letos znova tudi prejemnik najprestižnejših oblikovalskih nagrad, med drugim sta pršna kanaleta CleanLine in daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 70, prejela nagrado red dot.

Inovacije in kakovost bivanja

Profesionalci na področju sanitarne tehnike izbirajo in priporočajo izdelke podjetja Geberit ne le zaradi privlačnega videza, ampak tudi zato, ker uporabnikom zagotavljajo trajen, kakovosten in funkcionalen izdelek. Inovacije so pri Geberitu stalnica, dovršene rešitve pa zagotovilo kakovosti bivanja. Funkcije, kot sta avtomatično odstranjevanje neprijetnih vonjav s tehnologijo DuoFresh skozi aktivirno tipko brez odpiranja oken ali daljinsko aktiviranje splakovanja, prispevajo k udobju in se prilagajajo individualnim željam. Med straniščnimi školjkami uporabnike navdušujejo pametne funkcije elementa Monolith in razvajanje s prho kar na straniščni školjki pri elementih AquaClean.

Celovite rešitve za sanitarne sisteme

Večino elementov in tehnologij lahko enostavno vgradite tudi pri prenovi kopalnice, ne samo med gradnjo. Geberit za kakovost bivanja skrbi tudi onkraj vidnega. Z dolgoletno tradicijo in premišljenimi rešitvami je pravi strokovnjak za celovite rešitve za sanitarne sisteme od vhoda v stavbo vse do tipke, ki jo pritisne uporabnik. S sistemi za zmanjšanje hrupa v stavbah Geberit poskrbi, da ne boste slišali hrupa sosedovega obiska kopalnice, s higienskim splakovanjem, ki redno avtomatično splakuje inštalacije v stavbi, pa za zdravo vodo brez nevarnih klic.

Nagrajeno daljinsko aktiviranje splakovanja

Geberit sodeluje z vrhunskimi, svetovno priznanimi oblikovalci, kar zagotavlja popolno ujemanje oblike, funkcionalnosti in kakovosti. Tako ustvarja globalne trende na področju oblikovanja kopalniške opreme in sanitarne tehnike, kar potrjujejo tudi številne nagrade za dizajn. Nagrado design plus powered by ISH, ki jo podeljujejo na bienalnem mednarodnem sejmu ISH v Frankfurtu, je letos Geberit za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit, tip 70. Pri ocenjevanju izdelkov je žirija upoštevala predvsem prepletanje oblikovanja in funkcionalnosti in med 178 izbranimi izdelki na koncu nagradila le 34 izdelkov.

Med največkrat nagrajenimi Geberit Monolith

Tekmovanje Red Dot Product Design poteka že od leta 1954 in je mednarodno priznan pečat kakovosti, ki ga podeljujejo samo najboljšim izdelkom. Letos je žirija nagrado red dot v kategoriji Product Design podelila Geberitovi pršni kanaleti CleanLine in daljinskemu aktiviranju splakovanja, tip 70. Geberit je sicer največkrat, kar dvanajstkrat, osvojil nagrado iF product design award, od leta 2008 pa se lahko pohvali s kar 36 osvojenimi nagradami za oblikovalske dosežke za 15 različnih izdelkov. Med najbolj nagrajenimi zagotovo izstopa eleganten nadometni straniščni splakovalnik Geberit Monolith.