Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG – Marseille
1
Navijači Marseilla prav veliko razlogov za zadovoljstvo pred današnjo tekmo nimajo. Njihova ekipa ni zmagala že štiri tekme, povrhu pa izgubila zadnji dve. V prvenstvu se nahajajo na sila skromnem 16. mestu, zato je malo verjetno, da bodo v gosteh kos vodilnemu Paris Saint-Germainu.

Nogomet - Italija – 1.liga

Juventus - Bologna
1
Če je bil Juventus v preteklih sezonah izjemno zanesljiv, ima letos kar nekaj težav. Zaenkrat prav gotovo velja za največje razočaranje sezone, saj je na prvenstveni lestvici komaj petnajsti. Kljub temu ima danes dobre možnosti, da osvoji vse tri točke, kajti pomeril se bo proti zadnjeuvrščeni Bologni.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayer Lev. - Augsburg
1
Nogometaši Bayeja so v ligi prvakov na Camp Nouu prikazali zelo všečno igro. Čeprav so na koncu ostali praznih rok, bi si za svojo predstavo zaslužili vsaj točko. Ekipa je v dobri formi, kar pa ne moremo trditi za Augsburg, ki ima obilo težav. Tako je v četrtek v evropski ligi pred domačim občinstvom nepričakovano klonil 1:3 proti Partizanu.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Olimpija - Krško
1
Zdi se, da je Olimpiji po nekaj odličnih predstavah rahlo pošla sapa. Vseeno so danes v vlogi velikega favorita, saj bodo doma gostili predzadnje Krčane, ki so brez zmage že več kot šest srečanj.

Nogomet - Španija - 1.liga

Atletico (M) - Real (M)
0,2
Atletico je pred današnjim srečanjem v ligi prvakov nepričakovano doma klonil proti Benfici. Madridčani so bili sicer boljši tekmec na igrišču, a so bili pred golom sila neučinkoviti. Če bodo želel točko ali celo tri osvojiti proti močnemu Realu, si spodrsljajev v napadu ne bodo smeli privoščiti.