»Mili moj, res bi bil greh, če se ne bi srečala...« je na instagramu v petek, 25. septembra, popoldan zapisala Severina in k temu dodala datum 22. november, dva prstana in fotografijo sebe in svojega dragega Igorja Kojića v poročnih oblačilih. A čeprav naj bi bila to napoved balkanske poroke leta, napovedane za tretjo soboto v novembru, sta bila v trenutku objave sporočila že poročena. Istega dne, v petek, ob 12.30 sta se Severina in Igor poročila v cerkvi v istrskih Balah. Šjore, ki so v velikanski balski cerkvi naključno prisostvovale slovesnosti, so lokalnemu časopisu povedale, da so Severini ves čas poroke tekle solze sreče, medtem ko je zunaj deževalo.

Za skrivno svatbo naj bi bil kriv Severinin menedžer in prijatelj Edvin Softić, ki je nekaj tednov prej na svojem profilu na facebooku objavil fotografijo Vile Lav v Balah, kjer je 25 svatov praznovalo pozno v noč. Vila je last nekdanjega makedonskega notranjega ministra Ljubeta Boškoskega, zato so svatje jedli makedonsko hrano. Le nekaj dni pred tem je imela Severina koncert v Skopju.

Ne ve pa se, kaj bo sedaj z napovedano beograjsko svatbo s 500 gosti, proračunom 50.000 evrov in petnadstropno torto. Morebiti je bila novica o megaporoki le rumeni dim.

Ne ve se niti, ali je rumeni dim novica o tem, da je moral mnogo mlajši Igor podpisati predporočno pogodbo, v kateri je napisno, da ob morebitni ločitvi nima nobene pravice do pevkinega premoženja ter da se z ničemer ne bo vmešaval v njeno kariero. Severinini odvetniki naj bi pogodbo sestavili skupaj z Igorjevim očetom, turbofolk pevcem Draganom Kojićem - Kebo, mladoporočenec pa naj bi jo le brez besed podpisal. Vrednost dveh nepremičnin Severine v Splitu in Zagrebu je ocenjena na 773.000 evrov, Igorjevih pa na pol milijona evrov, kolikor je vredna vila v Beogradu, ki jo je nanj prepisal oče, ko je bil zapleten v sodne postopke. O premoženju mladoporočencev le še zabavna podrobnost: Severina vozi volkswagen touareg, vreden 60.000 evrov, njen mož pa ima nekaj let starega clia, vrednega 4000 evrov. Kadar je Severina prišla k njemu na obisk v Beograd, si je sposodil očetov audi.