PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Liverpool - Sion
1
Zaradi slabega uvoda v prvenstvo se je Liverpool znašel pod precejšnjim pritiskom svojih navijačev. Zmaga proti Sionu bi zato angleškemu velikanu prišla še kako prav. Švicarji so sicer na papirju veliko slabši tekmec, ki je povrhu še izgubil zadnji dve tekmi v domačem prvenstvu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Villarreal - Viktoria Plzen
1
Pri Villarealu imajo te dni kar nekaj razlogov za zadovoljstvo, saj so se po šestem krogu španske la lige nekoliko nepričakovano znašli na prvem mestu. O formi rumene podmornice tako ne gre dvomiti, vprašanje je le, ali bo trener Marcelino García Toral proti sicer zelo dobrim Čehom uspel umiriti trenutno evforijo znotraj slačilnice.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Legia - Napoli
2
Neapeljčani na gostovanje na Poljsko odhajajo nadvse samozavestni, saj so v prejšnjem krogu serie A doma z 2:1 ugnali aktualnega državnega prvaka Juventus. Kljub temu bodo morali za zmago močno strniti predvsem svoje obrambne vrste, saj se Legia ponaša z najboljšim napadom v prvenstvu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Belenenses - Fiorentina
2
Že res, da je Fiorentina v prvem krogu evropske lige nepričakovano klonila proti Baslu, a od tedaj so vijoličasti močno dvignili svojo formo, v prvenstvu zavzeli vrh in med drugim v zadnjem krogu v gosteh s kar 4:1 odpravili Inter. Če bodo Italijani ponovili nedeljsko predstavo, jim Belenenses zagotovo ne bo kos.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija - MZT Skopje
1
Union Olimpija je tudi pred pričetkom letošnje sezone močno prevetrila svoje vrste. Ali je bila pri sestavi moštva uspešna, bo verjetno treba še nekoliko počakati, a po videnem v pripravljalnem obdobju prav veliko razlogov za optimizem ni. Kljub temu je danes na strani Ljubljančanov statistika, saj so zmaji proti košarkarjem iz Skopja dobili zadnje štiri medsebojne dvoboje.