Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

WBA - Everton
1
Devetouvrščeni Everton odhaja v goste k pet mest nižje uvrščenemu WBA. Liverpoolčani so sicer do sedaj v gosteh zmagali le enkrat in kar trikrat remizirali, medtem ko domači na svojo prvo zmago pred svojimi navijači še vedno čakajo. In morda jo danes celo uspejo dočakati, saj ima Everton v zadnjem obdobju obilo težav s poškodbami.

Nogomet - Bolgarija - 1.liga

Levski Sofia - Botev Plovdiv
1
Levski bi se z današnjo zmago znova približal vodilnima dvema moštvoma Liteksu in Ludogorcu na vsega točko razlike. Možnosti za uspeh so za nogometaše iz Sofije kar dobre, saj igrajo pred domačim občinstvom, nasproti pa jim bo stalo predzadnje moštvo na lestvici Botev.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Rostov - Kuban Krasnodar
1
Forma nogometašev Rostova precej niha, a se ekipa kljub temu zaenkrat nahaja na visokem petem mestu. Povsem drugače je pri Kubanu, ki ima po devetih krogih le eno zmago, kar ga uvršča na rep prvenstvene razpredelnice. Če upoštevamo še dejstvo, da Rostov v letošnji sezoni na svojem igrišču še ni izgubil, potem bi morale tri točke ostati doma.

Nogomet - Švedska - 1.liga

Elfsborg - Atvidaberg
1
Pri Elfsburgu so očitno zabredli v manjšo krizo, saj je moštvo na zadnjih štirih tekmah vpisalo dva remija in dva poraza. A formo si morda utegnejo dvigniti prav danes, saj jim bo nasproti stal Atvidaberg. Gosti so prvi kandidati za izpad iz elitne švedske lige, saj so v 25. krogih zbrali zgolj 15 točk.

Tenis - ATP - Kuala Lumpur

Albot R. - Troicki V.
2
Dvoma o zmagovalcu danes ne bi smelo biti. Viktor Troicki je v primerjavi s stanovskim kolegom iz Moldavije za nekaj razredov boljši teniški igralec, čemur pritrjuje tudi lestvica ATP, na kateri je Srb za več kot 70 višje uvrščen.