Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Valencia - Granada
1
Valencia ima močno ekipo, ki pa glede na kakovost nastopa pod pričakovanji. Netopirji so v prvenstvu šele na 10. mestu, a se nadejajo, da jim bo danes le uspelo doseči drugo zmago. Na Mestalli namreč gostijo skromno Granado, ki je izgubila zadnje tri tekme.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

FC Minsk - BATE Borisov
2
Bate danes čaka težko gostovanje, saj se bo pomeril proti tretjeuvrščeni ekipi prvenstva Minsku. A beloruskemu prvakudanes zmaga ne bi smela uiti, nenazadnje ima po 20 krogih vsega en poraz in na prvenstveni lestvici zanesljivo vodi.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Dinamo ZG - Osijek
1
Poderbiju s Hajdukom, ki je pri naših južnih sosedih zaradi sodniškega sojenja dvignil kar nekaj prahu, Dinamo danes čaka bistveno lažja tekma. Nasproti mu bo stal Osijek, za katerega se zdi, da nima nikakršnih možnosti, da zaustavi več kot 40 tekem dolg niz neporaženosti Zagrebčanov v prvenstvu. Gosti se namreč nahajajo na repu prvenstvene razpredelnice.

Nogomet - Portugalska - 1.liga

Moreirense - Porto
2
Za Porto bi moralo biti to eno najlažjih gostovanj v sezoni. Moreirense je po petih krogih še vedno brez zmage in z vsega enim samim remijem, posledično pa zaseda skromno predzadnje mesto. Še vedno neporaženi in na lestvici vodilni Porto bi moral napolniti mrežo gostitelja.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Olimpija - Linz
2
Olimpija je v preteklem krogu presenetila in doma s 5:2 ugnala Dunaj. A ena lastovka še ne prinese pomladi in nova zmaga zeleno-belih se zdi le malo verjetna. Pri Linzu bodo po uspehu Olimpije danes zagotovo še posebej previdni in si podcenjevanja nasprotnika ne bodo dovolili.