PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Montpellier - Monaco
0, 2
Monaco ni najbolje začel sezone, saj je v kvalifikacijah izgubil boj za ligo prvakov z Valencio, v prvenstvu pa je v šestih krogih le dvakrat zmagal in si že nakopal zajeten zaostanek za vodilnimi ekipami na lestvici. Ker voda že pošteno teče v grlo, bo potrebno začeti zmagovati, priložnost za to pa se ponuja že danes, saj je Montpellier v prvih krogih ligue1 pokazal najmanj in osvojil zgolj točko, zato bi moral Monaco to izkoristiti in se na lestvici pomakniti v zgornjo polovico.

Tenis - ATP - Metz

Wawrinka S. - Brown D.
1
Brown je v prvem krogu z 2:1 ugnal Rajeeva Rama in si »za nagrado« priigral dvoboj s prvim nosilcem prvenstva. Wawrinka je na US Opnu pokazal kar dobro formo, izločil ga je šele Federer v polfinalu, zato lahko tudi v Metzu od njega pričakujemo, da bo prišel v zaključno fazo turnirja.

Tenis - ATP - St. Petersburg

Berdych T. - Bolelli S.
1
Berdych naj bi okreval po poškodbi kolena, ki ga je mučila v New Yorku, zato bo kot prvi nosilec turnirja v St. Petersburgu napadal zmago. V prvem krogu je bil prost, danes pa ga čaka nepostavljeni Italijan, ki ga je v karieri sicer dvakrat že premagal (v letih 2008 in 2009). Od takrat se je precej spremenilo in igralca danes nista v enakem kakovostnem razredu, kar bo Čeh pokazal z zmago, verjetno brez izgubljenega niza.

Tenis - WTA - Guangzhou

Halep S. - Allertova D.
1
Halepova bo nepričakovan poraz v polfinalu US Opna poskušala ublažiti z zmago na turnirju v Gvangžuju, kjer v prvih dveh krogih ni oddala niza. Druga igralka sveta bi se morala dokaj ekspresno prebiti tudi prek Čehinje, ki na lestvici WTA zaseda 74. mesto.