PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG - Guingamp
1
Čeprav so Parižani v zadnjem krogu igrali zgolj neodločeno, so ohranili vodilni položaj na prvenstveni lestvici. Tako bo bržkone ostalo tudi po današnjem sedmem krogu, saj v goste prihaja Guingamp. Slednji je sicer dobil zadnja tri srečanja, a ima z aktualnimi prvaki vse prej kot dobre izkušnje. Zadnje medsebojno srečanje se je na primer končalo z zmago PSG s kar 6:0.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M) – Wolfsburg
1
V prvenstvu še neporaženi Bayern se ima danes priložnost maščevati Wolfsburgu za avgustovski poraz v nemškem superpokalu. A Bavarci se bodo morali za zmago močno potruditi. Največja odlika gostov v zadnjem obdobju je namreč čvrsta obramba, ki ni prejela zadetka na zadnjih štirih tekmah.

Nogomet - Španija – 1.liga

Atletico (M) – Getafe
1
Atletico ima po štirih krogih tri zmage in poraz, ki mu ga je prizadejal aktualni prvak Barcelona. Danes varovanci Diega Simeoneja zagotovo računajo na nov uspeh, saj je njihov nasprotnik Getafe. Slednji ima zaenkrat vsega tri točke, povrhu pa mu gre proti Atleticu vse prej kot dobro, saj je proti njemu izgubil zadnja štiri srečanja.

Nogomet - Grčija - 1.liga

Xanthi - Olympiakos
2
Xanthi je v izvrstni formi, saj je neporažen že več kot šest srečanj. A uspešen niz se utegne zelo verjetno končati danes, ko v goste prihaja močni Olympiakos. Grški velikan je imel po porazu proti Bayernu v ligi prvakov dovolj časa, da se spočije in ustrezno pripravi na zahtevno gostovanje.