Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Reims - PSG
0
Paris Saint-Germain se je v lanski sezoni na obeh tekmah z Reimsom pošteno namučil, saj je enkrat z njim remiziral, drugič pa slavil s 3:2. Čeprav francoski velikan v prvenstvu pričakovano vodi, presenečenja nikakor ne gre izključiti, saj je Reims izvrstno vstopil v sezono in po petih krogih zaseda visoko tretje mesto.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Darmstadt 98 - Bayern (M)
2
Prvoligaški novinec je po štirih krogih na presenečenje številnih še neporažen in se posledično nahaja na zanj solidnem 11. mestu. Kljub temu se na presenečenje proti močnemu Bayernu ne gre zanašati, nenazadnje so Bavarci na papirju vsaj za dva razreda boljše moštvo.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Gorica - Olimpija
0,2
Goričani in Ljubljančani so se v letošnji sezoni že pomerili, in sicer v prvem prvenstvenem krogu, ko so v Stožicah s kar 4:1 slavili nogometaši v zeleno-belih dresih. Da bo Olimpija tudi tokrat na igrišču tako zelo prevladovala, ne gre pričakovati, je pa zaradi kvalitetnejšega in večjega igralskega kadra kljub temu v vlogi rahlega favorita.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Hajduk - Dinamo ZG
2
Ob tako dominantih predstavah Dinama v zadnjih letih srečanje med Zagrebčani in Splitčani dandanes že težko označimo za derbi. Hrvaški prvak je v prvenstvu neporažen že več kot 40 tekem, povrhu pa bo po zmagi proti Arsenalu v dalmatinsko prestolnico prispel samozavesten kot še nikoli. Zagrebškim nogometašem se to zna maščevati, a se ob tem postavlja vprašanje, če bo Hajduk to znal izkoristiti.