Skupina Gorenje je pokazala tudi novo identiteto in podobo blagovne znamke Gorenje, ki uporabnike spremlja že 65 let. Obljuba udobne kakovosti z zagotovljeno dobro uporabniško izkušnjo je glavno sporočilo prenove.

Nova dizajnerska kolekcija Gorenje by Starck

Osrednji poudarek letošnjega razstavnega prostora je bil na najnovejši liniji kuhinjskih aparatov Gorenje by Starck. Nosilen in prepoznaven elementa pečice, kuhališč, nape in hladilnika je prestižna kombinacija nerjavnega jekla in visoko odsevnega stekla. Aparati s svojim atraktivnim videzom omogočajo popolno zlitje z okolico, ki se zrcali na njihovi površini v podobi življenjskega stila uporabnika.

Infinity za ljubitelje klasike

Poseben prostor pod žarometi je zavzela nova lifestyle kolekcija Infinity, namenjena ljubiteljem klasičnega, brezčasnega dizajna. Kuhinjskim aparatom v slonokoščeni ali črni barvi z bakrenimi detajli dajejo pridih nostalgičnosti posebno oblikovani gumbi in ročaji. So odlična rešitev za zbiratelje, ki tudi v tehnološko naprednih kuhinjskih aparatih iščejo kombinacijo funkcionalnosti in večnosti.

Najnovejša generacija vgradnih kuhinjskih aparatov

Gorenje je predstavilo tudi zadnjo generacijo vgradnih kuhinjskih aparatov, ki združuje potrebe in zahteve sodobnega uporabnika z naprednimi tehnološkimi rešitvami. Najnovejša generacija pečic, kuhališč, kuhinjskih nap in mikrovalovk, proizvedena v Evropi, temelji na pametni samodejni tehnologiji, odlikuje pa jo privlačen, harmoničen videz, podprt z najboljšimi materiali. Gorenje stremi k aparatom, ki uporabnikom odvzamejo vse skrbi za spreminjanje nastavitev, za preveč ali premalo pečeno hrano in prevreto tekočino. Kuhanje in pečenje želi popolnoma avtomatizirati, okus in polnovrednost hrane pa čim bolj približati željam uporabnikov.

Retro kolekcija hladilnikov in hladilniki IonGeneration

Gorenjevi retro hladilniki so sinonim za nostalgično preteklost. Zaobljeni robovi so prepoznavni znak celotne kolekcije energijsko učinkovitih in okolju prijaznih aparatov. V Gorenju so jih tehnološko nadgradili na platformo IonGeneration, ki med drugim posnema naravno mikroklimo, zato da živila ostanejo sveža dlje časa. Vsi hladilniki IonGeneration se lahko pohvalijo z edinstveno inteligentno tehnologijo AdaptTech, ki z inovativnim sistemom senzorjev spremlja pogostost odpiranja vrat hladilnika in temu ustrezno prilagaja notranjo temperaturo. Posebnost Gorenjevih hladilno-zamrzovalnih aparatov IonGeneration je hladilnik ConvertActive - zamrzovalnik se po potrebi lahko spremeni v hladilni prostor za dodatno shranjevanje pijače ali hrane.

Generacija pralnih in sušilnih strojev SensoCare

Najnovejšo generacijo pralnih in sušilnih strojev iz Gorenja odlikujejo izjemna zmogljivost, poudarek na ergonomiji in videzu ter učinkovite in logične nastavitve. Pametna tehnologija SensorIQ tehnologija omogoča prilagojeno nego perila in samodejno uravnava pranje in sušenje ter poskrbi za večjo energijsko učinkovitost.