Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Dinamo ZG - Arsenal
2
Vsakič ko je Dinamo v zadnjih letih nastopal v ligi prvakov, je pustil slab vtis. Ali bo v letošnji sezoni enako, bo morda razvidno že nocoj, ko gosti Arsenal. V vsakem primeru pa je jasno, da se bo Hrvaški prvak z Londončani le stežka enakovredno kosal.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Roma - Barcelona
2
Barcelona zaenkrat še ni tako prepričljiva kot v lanski sezoni, a vseeno dovolj zanesljiva, da v prvenstvu niza zmage in ohranja vodilno mesto. Tako je v soboto v gosteh odpravila Atletico Madrid, za katerega se zdi, da je vseeno nekoliko kvalitetnejši od Rome. Povrhu bo bolj spočit še prvi zvezdnik Kataloncev Lionel Messi, saj je v Madridu v igro vstopil šele v drugem polčasu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Olympiakos - Bayern (M)
2
Olympiakosov niz nepremaganosti je dolg že več kot sedem tekem, a ga bo danes bržkone konec, saj Grki gostijo močni Bayern. Bavarci so v solidni formi, a bi si njihov trener Pep Guardiola zagotovo želel, da bi tekmece premagovali z nekoliko višjo razliko. Zdi se, da je šibka točka nemških prvakov obramba, saj v zadnjem času gol skoraj praviloma prejmejo na vsakem srečanju.

Košarka - Mednarodni - EP

Srbija - Češka
1
Srbi svojih nasprotnikov danes zagotovo ne bodo podcenjevali, saj jih v nasprotnem primeru utegne doleteti enaka usoda kot Hrvate v osmini finala. Izbranci Saše Đorđevića poleg Francozov veljajo za prve favorite za zmago na prvenstvu, a bodo morali tokrat za vstop v polfinale pokazati precej več kot na tekmi proti Fincem.

Košarka - Mednarodni - EP

Italija - Litva
1
Litva se že celo prvenstvo muči z nasprotniki in igra precej neprepričljivo. Močni Italijani so že dokazali, da so izredno kakovstno moštvo, ki pa zelo niha v formi. Če bodo naši zahodni sosedi danes imeli dober dan, Litovci za zmago ne bodo imeli prav nobenih možnosti.