Sreda, 23. september: Prvi dan bo namenjen spoznavanju sesalnikov Miele in njihovih posebnosti. Kako poskrbimo za čistočo v prostoru in kaj za to potrebujemo? Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili ob skodelici kave, ki jo bo za vas pripravil izkušeni barist Marko Majcen.

Četrtek, 24. september: Drugi dan boste deležni kuharskih mojstrovin izpod prstov chefa Igorja Peressona iz Divače. Poigraval se bo s pripravo dobrot iz parne pečice, ki s pomočjo vodne pare na nežen način skuha ribe, zelenjavo in druga živila. Naravni okusi in barva ter struktura živil se med kuhanjem v pari v celoti ohranijo. In kakšna je idealna kombinacija parne pečice in grelnega predala Gourmet? Prepričajte se sami in preizkusite v živo.

Petek, 25. september: Tretji, zadnji dan boste lahko spoznavali prednosti uporabe aparatov Miele za nego perila, seznanili pa se boste tudi z Mielejevo lastno linijo izdelkov za pranje, pomivanje, nego in čiščenje – CareCollection.

Vsak obiskovalec bo prejel praktično darilo, vsi pa boste lahko sodelovali v žrebanju za lepe Mielejeve nagrade – sesalnik, kavni avtomat in še kaj. Vabljeni, da se nam pridružite in v živo preizkusite aparate Miele ter skupaj s priznanimi strokovnjaki doživite svet Miele.

Več o tem na www.miele.si.