Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Ajaccio GFCO - Monaco
2
Monaco je prvenstvo začel pod pričakovanji, a se mu danes ponuja priložnost, da nekoliko popravi vtis. Za Ajaccio se po štirih krogih zdi, da ni konkurenčen, saj ima po štirih odigranih krogih zgolj eno samo točko, s čimer zaseda zadnje mesto v prvenstvu.

Nogomet - Italija - 1.liga

Inter - Milan
0
Po komaj dveh odigranih prvenstvenih krogih je formo moštev še težko ocenjevati, a kljub temu je jasno, da je uspešneje začel Inter, ki ima še poln izkupiček, medtem ko je Milan v gosteh klonil proti močni Fiorentini. Če bi se ozirali zgolj na izide, bi bil Inter favorit, a derbiji so vselej posebna zgodba.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Domžale - Krško
1
Če se je zdelo, da bo Krško po uvodnih dveh prvenstvenih zmagah dostojen konkurent ostalim prvoligašem, je njegova forma odtlej strmo padla. Moštvo je že dalj časa brez zmage, povrhu pa je nazadnje vpisalo dva poraza. Na gostovanju proti suverenim Domžalčanom utegnejo praznih rok ostati še tretjič zapored.

Košarka - Mednarodni - EP

Srbija - Finska 1
1
Srbi so s svojimi zares blestečimi predstavami na prvenstvu favoriti za vse večje število košarkarskih poznavalcev in navijačev. Za moštvo se zdi, da ima izvrstno kemijo in zgolj še stopnjuje svojo formo. Finci bi morda znali presenetiti marsikatero favorizirano ekipo, a proti današnjemu tekmecu se zdi, da nima prav nobenih možnosti.