PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - BiH - 1.liga

Olimpic Saraje-Željezničar Sar
0,2
Željo je v začetku sezone precejšnji delež moči porabil z mučenjem za uvrstitev v "Evropo", zdaj pa se lahko 100% osredotočijo na prvenstvo in proti "umetnemu" klubu Olimpik, ki domače tekme igra ob zvokih klicanja k molitvi iz bližnje mošeje, bi jim gladko lahko uspelo dobiti vse tri točke. Na zdadnjih 16 medsebojnih tekmah z Olimpikom so fantje z Grbavice dobili kar 13 obračunov, na treh pa pustili točko.

Nogomet - Španija - 1.liga

Rayo Vall.-Deportivo
0,2
Pod črto je Deportivo vsekakor boljša ekipa, ki je navsezadnje odvlekla točko iz Valencije, tokrat pa bo vse skupaj še lažje, kajti domačim manjka prvi vratar Tono, manjkala pa bosta tudi pomembna branilca Tito in Ze Castro.

Nogomet - Romunija - 1.liga

Viitorul Constanta-Voluntari
1
Klub iz črnomorske obale je "hit" letošnjega prvenstva, saj so v devetih tekmah le enkrat morali priznati premoč nasprotniku. Nič čudnega, ko pa jih trenira romunska nogometna legenda Georghe Hagi, ki je fantom vcepil zmagovalno miselnost. Moštvo igra napadalno, ne glede na to, kdo stoji nasproti, danes pa lahko upravičeno računajo na zmago, saj jim na obisk prihaja edina ekipa, ki letos še ni zmagala.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Atlanta-Philadelphia
2
Ogled pripravljalne tekme med Packersi in Eaglesi me je prepričal, da v Philadelphii lahko upravičeno razmišljajo o prstanih. Ok, Bradforda nikdar nisem imel za izvenserijskega podajalca, toda ostali segmenti napada so pri Eaglesih enostavno premočni, da vodstvo kluba ne bi razmišljajo vsaj o končnici. Atlanta je bila po mojem mnenju zelo močna predlani, a zmožnosti wide recieverjev Roddya Whitea in Julia Jonesa so se od takrat malce skrčile, za kaj več kot "playoff" pa manjka kakšen vrhunski tekač, da o obrambi sploh ne razglabljamo. Falconsi bodo tokrat prva žrtev neke ekipe, ki gre letos daleč.

Am. nogomet - ZDA - NFL

San Francisco-Minnesota
1
Trend se je v nekaj dneh obrnil in če so bili takoj ob izdaji kvot "Ninersi" še favoriti, je ta vloga sedaj v rokah Petersona in soigralcev. Ker je v NFL ligi vsaj prvi teden kar precej presenečenj, grem tukaj s San Franciscom in napovedujem odličen večer Kaepernicka. Mislim, da se odhod Franka Gorea pretirano ne bo poznal in bo letos največ yardov za 49erse pridelal WR. Tu mislim seveda na Torreya Smitha, kajti Boldinova boljša leta so počasi mimo...Kakorkoli že, tesna tekma in zmaga SF za "field goal" je moje videnje tega srečanja.