Mlada slovenska podjetja, ki temeljijo na poslovanju v tujini, rastejo hitro in zato v svoje sredine vabijo tudi vse več novih sodelavcev. Tokrat izjemne posameznike, ki bodo pomagali pri hitri rasti podjetja, iščejo v Visionectu in Kinestici. Obe podjetji sta visokotehnološki, pri čemer Visionect razvija brezžične, energijsko varčne naprave z zasloni iz elektronskega papirja, Kinestica pa medicinske pripomočke za rehabilitacijo.

Visionect želi zapolniti delovno mesto vodje pisarne, ki bo odgovoren za nemoteno delovanje pisarne v Ljubljani. Naloge novega sodelavca bodo obsegale skrb za proračun, osnovne računovodske naloge, različna administrativna dela, pomoč pri pripravi poročil in gradiv, organizacijo poslovnih potovanj. »Iščemo kandidate z odličnim znanjem angleškega jezika z vsaj tremi leti izkušenj na podobnem delovnem mestu. Zaželena sta poznavanje mednarodne trgovine in sposobnost dela na mednarodni ravni,« pojasnjujejo v podjetju, kjer v zameno ponujajo stimulativno delovno okolje v dinamični mladi ekipi in »najbrž najmočnejšo kavo pod soncem«. Zaposlitveno pogodbo bodo z izbranim kandidatom sklenili za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim obdobjem. Izjemni posamezniki se Visionectovi ekipi lahko javijo na elektronski naslov jobs@visionect.com.

Kinestica pa zaradi širitve poslovanja išče nove sodelavce na področju nabavnega procesa in trženja inovativnih medicinskih naprav. »Iščemo sodelavce z visoko mero integritete, ki stojijo za svojimi rezultati in želijo sodelovati v multidisciplinarni ekipi,« želje po profilu kandidatov opišejo v mladem podjetju, ki izhaja iz laboratorija za robotiko na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

Povedo še, da pričakujejo predanost delu, samodisciplino in motivacijo za doseganje zastavljenih ciljev, na drugi strani pa ponujajo dinamično in stimulativno delovno okolje v perspektivnem visokotehnološkem zagonskem podjetju, predvsem pa rast in razvoj skupaj s podjetjem. »V prvi vrsti ponujamo izziv. Izbiramo le najboljše,« so jasni v Kinestici, kjer imajo takšne tudi cilje. Vizija podjetja je s pomočjo inovativnih visokotehnoloških rešitev postati vodilni igralec na trgu rehabilitacijske tehnike.

Izbrani sodelavec, ki bo pripomogel k uresničevanju te vizije, bo tako zadolžen za vodenje nabavnega procesa in upravljanje dobaviteljev, pomoč pri prodajnem procesu, predstavitve na sejmih in kongresih ter predstavitve in komuniciranje s potencialnimi strankami. Da bo delo dobro opravljal, pravi kandidat potrebuje odlično znanje angleškega jezika, smisel za tehniko, odlične pogajalske sposobnosti, poznavanje prodajnega procesa in vozniški izpit kategorije B, še dodajajo. Prijave zbirajo na info@kinestica.com.