Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Finska - 1.liga

HJK Helsinki - Inter Turku
0
Vodilni HJK se je znašel v hudi rezultatski krizi, saj je na zadnjih petih tekmah trikrat izgubil in dvakrat remiziral. Posledično je skopnela tudi njegova prednost pred zasledovalci, ki sedaj znaša le še točko. Četrtouvrščenemu Interju, ki je mimogrede zadnje medsebojno srečanje dobil z visokih 3:0, se ponuja lepa priložnost, da osvoji kakšno točko.

Košarka - Mednarodni - EP

Srbija - Italija
1
Od vseh reprezentanc na prvenstvu se zdi, da zaenkrat najbolj prepričljivo igrajo prav Srbi. Moštvo je še neporaženo in v svoji skupini zasluženo zaseda prvo mesto. Italijani so po izjemni predstavi proti Špancem dali vedeti, da so na dober dan sposobni premagati vsakogar, zato jih bodo evropski podprvaki morali vzeti še kako resno.

Košarka - Mednarodni - EP

Hrvaška - Gruzija
1
Hrvaški navijači bi si zagotovo želeli, da se njihova reprezentanca proti slabšim nasprotnikom ne bi toliko mučila in srečanje sebi v korist odločila še pred zadnjo četrtino. A četudi hrvaški motor rabi nekoliko več časa, da doseže delovno temperaturo, svojo nalogo nato opravi z odliko. Gruzija je včeraj končno dosegla svojo prvo zmago, ko je bila boljša od Makedonije, morebitna druga pa bo le težko prišla, saj se po prikazanem na EP s Hrvati ni sposobna enakovredno kosati.

Košarka - Mednarodni - EP

Nemčija - Španija
2
Nemci z Dirkom Nowitkim na na čelu s predstavami pred domačim občinstvom ne morejo biti zadovoljni, saj imajo le eno zmago, za uvrstitev v nadaljnji del tekmovanja pa morajo sedaj ugnati Špance. Že res, da slednji še niso navdušili, a da bi se pustili premagati neprepričljivim Nemcem, je vseeno težko verjeti.

Košarka - Mednarodni - EP

Slovenija – Makedonija
1
Sedaj je že jasno, da se Slovenci lahko kosajo z najboljšimi na prvenstvu, a hkrati imajo lahko tudi kopico težav proti najslabšim moštvom. Za izbrance Jureta Zdovca bo zato še enkrat več ključna igra v obrambi. Če te ne bo, jim znajo Makedonci pošteno namučiti.