PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Krka-Olimpija
0
Olimpija pod Pušnikom goji zelo napadalen nogomet in tudi v gosteh hitro stisnejo nasprotnika pred svoj kazenski prostor, Krka pa ima letos doma težave, kajti v treh tekmah v Portovaldu so vselej ostali praznih rok. Tokrat se po premoru želijo predstaviti v boljši luči in prepričan sem, da ne bodo zgolj ždeli pred svojim vratarjem. Remi je kar verjeten, a vseeno bi nekaj več možnosti namenil Ljubljančanom.

Nogomet - Španija - 1.liga

Levante-Sevilla
2
Sevilla je prvenstvo začela obupno, kajti na dveh tekmah niso dosegli niti enega samega gola, prejeli pa tri. Reprezentančni premor je dal fantom gotovo čas za razmislek, tekmec po pavzi pa je ravno pravšnji za prvo zmago. Levante se bo bržkone boril za obstanek, medtem ko so igralci seviljskega moštva kandidati za mesta tik pod vrhom. Llorente in Konopljanka v napadu sta zagotovilo za dobro letošnjo sezono.

Nogomet - Francija - 2.liga

Nimes-Ajaccio
1,0
Domači se bodo morali močno potruditi, da si letos zagotovijo obstanek. Zaradi nameščanja tekemso Ligue 2 začeli pri -8 in po dveh remijih so kajpak prikovani na dno lestvice, ampak danes bi končno lahko prišla prva zmaga. Za obračun z Ajacciom so vsi fantje pripravljeni za igro, goste pa so pred sezono zapustili trije ključni igralci, dva bosta nocoj manjkala zaradi "kartonov", sicer pa Korzičani slovijo kot tipična domačinska ekipa. Jaz grem z dvostransko stavo na Nimes.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Zavrč-Koper/2,5/
1 (=manj)
Kljub temu, da je Koper izrazito napadalno usmerjena ekipa, bom tukaj predlagal stavo na manj kot tri gole. Zavrč je doma v treh tekmah zabeležil dva remija in en poraz, s katerega je tisti edini zadetek, ki ga je letos videla publika, če si je ogledala tekmo v Športnem parku. Tudi tokrat pričakujem izenačeno tekmo, ki ravno gledljiva verjetno ne bo, najbrž pa bo odločil že en sam gol.

Tenis - ATP - New York

Djokovič N.-Cilic M. /3:0/
Z
Kdor bi mi pred turnirjem rekel, da bo v finalu kdo drug, kot Djokovič in Federer, bi se mu le cinično nasmehnil, sedaj pa se je to dejansko že skoraj uresničilo. "Nole" je letosv Flushing Meadowsu dobil otročje lahek žreb in prepričan sem, da se mu ob Čiliću ne bo niti "kolcnilo". V karieri je Hrvata na vseh 14 srečanjih premagal, na zadnjih treh mu denimo ni pustil niti enega niza in glede na to, da je Hercegovec pokazal precej slabše predstave kot lani, ko je ta turnir osvojil, se mi zdi 3:0 za Srba čisto realen scenarij.