Za namestitev straniščne školjke in splakovalnika pod nizko postavljeno okno ali poševni strop je primeren Geberitov splakovalnik omega, ki je na voljo v dveh višinah, nižjih od standardne (82 in 98 centimetrov). Estetiko kopalnice zaokroža tipka omega, ki jo lahko namestite tudi na vrh splakovalnika. Priročna rešitev je lahko tudi splakovanje na daljavo, saj omogoča, da aktivirno tipko namestite do dva metra stran od školjke.

Vgradnja straniščnega splakovalnika in aktivirne tipke je zelo enostavna in hitra. Primeren je na primer za predstenske sisteme s polico za kozmetične in toaletne izdelke ali za uporabo pod poševnimi površinami in okenskimi parapeti.  Priključek vode je možen od zadaj ali s strani. Pri modelih z nižjo vgradno višino lahko izbiramo med namestitvijo aktivirne tipke na vrh ali na sprednjo stran splakovalnika, kar omogoča še dodatno prilagodljivost prostoru.

Sistem varčnega dvokoličinskega splakovanja zagotavlja največjo možno mero varčevanja z vodo. Splakovalnik lahko nastavimo med 4,5 in 7,5 litra za velike splakovalne količine ter med 3 in 4 litri za male. Več informacij na www.geberit.si.