Če je možno, prostore za pohištvo načrtujemo že pri gradnji. Dandanes je, ne le pri individualnih projektih, ampak tudi pri večstanovanjskih zgradba, možnost lastnega doprinosa še toliko pomembnejša. Zavedati se moramo, da je vsak nespametno izkoriščen kvadratni meter velika izguba, tako prostorska kot tudi finančna. Kadar pa se srečamo s situacijo, ko je prostor že končan in ne omogoča prilagajanja ali pa so posegi vanj zelo nezaželeni, takrat je nujno, da se oprema prilagodi prostoru.

Podjetje Akron, d. o. o., ki s celotno prodajno ponudbo temelji na izdelovanju individualnih projektov in je sicer vodilni proizvajalec vgradnih omar na slovenskem tržišču, ponuja tudi izdelavo ostalega pohištva po meri. Pri Akronu se zavedajo, da je vsak prostor unikaten, da so potrebe in želje uporabnika različne, zato k vsakemu izdelku pristopajo individualno.

Paradni artikel so še vedno vgradne omare z drsnimi vrati. Vgradne omare celovito rešujejo posamezne prostorske situacije. Prostoru se prilagajajo v celoti. Segajo od tal do stropa in od stene do stene. Da so stvari, ki so shranjene v omari, vedno dostopne, pregledne in priročne, omogoča po meri izdelana notranjost. V omaro so lahko vgrajeni različni predali, košare, obešalniki, police… Tako kot je treba domiselno sestaviti notranjost omare, je treba smiselno izbrati materiale in barve vratnih polnil. Barvna paleta, ki je na voljo, zadosti še tako specifičnim željam po zlitju omare s prostorom.

Želja Akrona, da lahko celostno opremlja prostore, postaja realna prodajna ponudba. Z Akronovimi izdelki je mogoče v celoti opremiti spalnice, otroške in mladinske sobe, predsobe, pisarne… Skratka, vse prostore, kjer je potreba ali želja po pohištvu, krojenem po meri uporabnika.