Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Partizan - BATE Borisov
0
Prva tekma se je končala z zmago beloruskega prvaka z 1:0, zato je jasno, da bodo nogometaši Partizana danes kar najhitreje skušali izničiti minimalen zaostanek. Tega so prav gotovo sposobni, a pri tem ne smejo pozabiti na obrambo, saj že en sam prejet zadetek lahko pomeni konec sanj o ligi prvakov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Brugge - Manch Utd
0,2
Igra Manchester Uniteda je daleč od navdušujoče, a kvaliteta nekaterih posameznikov na prvi tekmi je zadostovala, da so rdeči vragi slavili s 3:1. V gosteh bo Unitedu seveda veliko težje, a vseeno ne gre pričakovati, da bi tako velik in izkušen klub lahko zapravil prednost dveh golov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Apoel Nikozija - Astana
1
Astana je v letošnjem poletju odigrala že kar nekaj evropskih tekem, a tako zahtevnega gostovanja, kot jo čaka nocoj, verjetno še ni doživela. Prednost enega gola Kazahstancev s prve tekme danes verjetno ne bo dovolj, zgolj branjenje rezultata izpred tedna dni pa jih utegne drago stati.

Nogomet - Anglija - Ligaški pokal

Barnsley - Everton
2
Barnsley je v solidni formi, a ne gre pozabiti, da gre za tretjeligaša, ki se bo pomeril z ekipo iz elitne premier lige. Končni izid bo verjetno v veliki meri odvisen od gostujočega stratega Roberta Martineza in njegove odločitve, ali bo na igrišče poslal svoje najboljše nogometaše ali pa zgolj rezerviste.