Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

WBA - Chelsea
0
Chelsea se v uvodu v sezono sooča s hudo rezultatsko krizo, saj zmage ni dosegel na zadnjih štirih tekmah, v prvenstvu pa je po dveh krogih šele na 17. mestu. Čeprav ima tudi WBA zaenkrat osvojeno zgolj točko, zna biti za prvake trd oreh, zlasti če vemo, da je Chelsea na zadnji medsebojni tekmi klonil s kar 0:3.

Nogomet - Anglija - Premier

Everton - Manch City
2
Manchester City je izvrstno krenil v sezono, saj je sprva s 3:0 premagal WBA, nato pa z istim izidom odpravil še Chelsea. Pred tekmo proti Evertonu je samozavest igralcev angleškega velikana na visoki ravni in povsem upravičeno se lahko nadejajo novih treh točk.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus - Udinese
1
Če tekmeci v zadnjih letih v prvi polovici prvenstva še uspejo držati stik z Juventusom, jim ta v drugi polovici pobegne in prepričljivo osvoji naslov prvaka. Tudi letos je stara dama prvi favorit za lovoriko najboljšega na Apeninskem polotoku. Uvodni tekmec Udinese zna biti neugoden nasprotnik, a bi kljub temu vse drugo kot zmaga domačinova bilo veliko presenečenje.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Olimpija - Celje
1
Zaradi odpadle pokalne tekme, je imela Olimpija teden dni časa, da se pripravi na naslednjega tekmeca. Po veliki zmagi proti Mariboru se pričakuje, da bodo Ljubljančani imeli izdatno pomoč tudi s tribun. Celjani, ki se nahajajo v spodnji polovici lestvice in s svojo igro ne navdušujejo, jim ne bi smeli povzročiti težav.

Nogomet - ZDA - 1.liga

Los Angeles - New York City
1
Na tekmi moštev z vzhodne in zahodne obale Združenih držav do presenečenja ne bi smelo priti. V dozdajšnjem poteku prvenstva je Los Angeles izrazito dominantnejše moštvo, ki na lestvici zaseda visoko tretje mesto, prav tako pa je dobilo zadnjih pet srečanj. Izkupiček New York Cityja je bistveno skromnejši, zlasti ko je govora o gostovanjih, na katerih je na dvanajstih tekmah uspel slaviti le trikrat.